3 načina da budete sretniji i uspješniji na poslu

Autor: Poslovni.hr , 31. srpanj 2014. u 14:29
Foto: Thinkstock

Postoje načini da se zaštitite od negativnih utjecaja sa strane.

Svima je cilj da na radnom mjestu budemo što uspješniji i produktivniji. I dok jedni svakodnevno uspijevaju u poslovnim pothvatima, drugima malo toga polazi za rukom.

Ipak, postoje načini da se zaštitite od negativnih utjecaja sa strane, i punom snagom zaplovite morima novih izazova. Rhett Power sa Inc.com-a donosi tri načina za dostizanje sreće na poslu:

1. Tuđi problemi neka ostanu tuđi problemi
Postoje ljudi koji će vam naglašavanjem svojih problema iscrpiti mnogo energije. Trebate znati da ako njihov problem postane vaš, ne pomažete ih nego ohrabrujete. Imate vi dovoljno svojih problema i zbog toga vrijeme koje imate trošite na sebe.

2. Detektirajte stvari koje vam odvlače pažnju
Postoje određene stvari koje se traže od vas, a u vama izazivaju tjeskobu i radite ih samo zato što ne možete reći "ne". Važno je da na vrijeme otkrijete koje su to aktivnosti kako vas ne bi zatrpali poslom koji možda uopće nije vaš.

3. Ostvarite društvene kontakte
Ostvarite kvalitetan kontakt i razumijevanje sa svojim kolegama kako bi proces rada bio što bezbolniji za sve. Ovaj posao morate odraditi prije izvršavanja zadataka, i jako je važno da se sve strane izjasne kako kasnije ne bi došlo do nepotrebnih konfrontacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close