Želite biti informirani a nemate vremena za informiranje putem klasičnih medija?

Autor: Objava za medije , 27. svibanj 2013. u 17:31
Press foto

Želite biti informirani a nemate vremena za informiranje putem klasičnih medija? ListenApp nudi rješenje za Vas.

Želite biti informirani a nemate vremena za informiranje putem klasičnih medija? ListenApp nudi rješenje za Vas. U jednominutnom audio/vizualnom iskustvu možete saznati sve bitno što se toga dana dogodilo u Hrvatskoj ali i u svijetu. Aplikacija je dostupna na gotovo svim platformama – iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry, iPad i Tablet – potpuno besplatno.

ListenApp isporučuje najpopularnije skraćene vijesti svakoga dana, glasovno i tekstualno. Kroz odabir datuma, koji omogućava izbor nekog od posljednjih 7 dana, vijesti se reproduciraju kroz „Munju“. To je zaštitni znak i identitet ListenApp-a. Pražnjenje „Munje“ prati tijek vijest, a ispod se nalazi trčeći tekst koji je sinkroniziran sa vijestima. Unutar postavki može se odabrati „Region“ ali i podesiti „Alert“ koji će Vas u određeno vrijeme napomenuti da je vrijeme za ListenApp!

ListenApp kao Vaš dnevni informator može se koristiti u različitim životnim situacijama – prilikom buđenja, ispijanja jutarnje kave, na putu do faksa ili posla, čekajući autobus i slično.

Iza aplikacije nalazi se dvoje dubrovčana, Marjan Žitnik i Lukša Jakobušić, koji su na ovom projektu radili zadnjih mjesec dana. „Ideja je nastala iz vlastite potrebe“, objašnjava Žitnik. „Zasićeni prevelikim brojem informacija te nedostatkom vremena za praćenje istih, odlučili smo napraviti aplikaciju koja će omogućiti informiranje u vrlo kratkom vremenu i to kroz audio/vizualno iskustvo“. ListenApp ima algoritam pretraživanja najboljeg i najpopularnijeg sadržaja diljem interneta.

Budući da je cilj biti što jednostavniji, tako je nastalo i ime – ListenApp. Ciljana publika su uglavnom mladi ljudi tj. oni koji ne konzumiraju vijesti na dnevnoj bazi, a pogotovo ne u zadanim radijskim i TV terminima. Na ovaj način omogućeno im je poslušati vijesti kada god žele.

Ovo je prva aplikacija tog tipa, a dostupna je na svim mobilnim uređajima, pa i na web-u. Aplikacija je lansirana u sklopu Shift-a, najveće tehnološke konferencije u regiji. Širenje je već započelo i na druge regije, stoga uhvatite korak s vremenom i „ListenApp your daily news!“.

Komentirajte prvi

New Report

Close