Zagrebačka agencija usavršila aplikaciju za GoT

Autori updatea aplikacije za Igru prijestolja Autori updatea aplikacije za Igru prijestolja

Stručnjaci Five zaslužni za nadogradnju službene aplikacije najpopularnijeg TV serijala, prvi put je i u Hrvatskoj.

Svjetski televizijski fenomen, serija Igra prijestolja, kojoj se upravo emitira posljednja, osma sezona, ima hrvatski 'touch' - zagrebačka agencija Five autor je novog ažuriranja službene aplikacije serijala, pod imenom A World of Ice and Fire - A Game of Thrones App (Svijet vatre i leda - aplikacija Igre prijestolja).

Update je rađen za svjetskog velikana izdavaštva Penguin Random House, za koji Five dugo radi, a stavljen je na AppStore i GooglePlay par dana prije početka sezone.

Besplatan je, a prvi je put nova verzija  aplikacije dostupna i u Hrvatskoj, na radost fanova serije.

"Aplikaciju smo preuzeli tek nekoliko mjeseci prije lansiranja, ali smo napravili velik broj poboljšanja, puno je bolje korisničko iskustvo, potpuno novo korisničko sučelje, dodali smo i podršku za tablete i nove uređaje te uveli više od stotinu optimizacija i nadogradnji, nabraja Perica Levatić, projektni menadžer u agenciji koja ured ima i u New Yorku.

Novu nadogradnju službene GoT aplikacije američki AppStore proglasio je najboljim updateom neke aplikacije i to je timu Fivea bio dodatan poticaj, jer su i sami, priznau, veliki obožavatelji GoT-a.

Oni su olakšali posao i Penguin Random Houseu. "Odsad će lako moći dodavati sav novi sadržaj kroz novi sustav upravljanja sadržajem (CMS), jednostavnije je upravljati sadržajem iz knjiga, a omogućuje i istraživanje svih svjetova GoT-a kroz interaktivne karte", kažu iz Fivea.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve