VIDEO: LG će predstaviti pametni sat ekskluzivnog izgleda

Autor: Poslovni.hr , 17. veljača 2015. u 11:06
Foto: lg.com

Na prvi pogled primjećuje se određena doza ekskluzivnosti i luksuza kojom se pokušavaju imitirati znatno skuplji primjerci prvenstveno zbog zaobljenog oblika koji dolazi u srebrnoj ili zlatnoj nijansi te kožnog remena.

Južnokorejska kompanija LG planira predstaviti svoju verziju pametnog sata koji će više nalikovati poznatim luksuznim brandovima nego jeftinim kopijama.

Sve više elektroničkih kompanija ulaže svoje financijske resurse kako bi napravile što kvalitetniji i bolji pametni sat koji će korisniku olakšati komunikaciju u poslovnom i privatnom svijetu. Jedna od takvih kompanija je i južnokorejski div LG koji će uskoro predstaviti svoj novi pametni sat pod nazivom LG Watch Urban, piše CNN.

Na prvi pogled primjećuje se određena doza ekskluzivnosti i luksuza kojom se pokušavaju imitirati znatno skuplji primjerci prvenstveno zbog zaobljenog oblika koji dolazi u srebrnoj ili zlatnoj nijansi te kožnim remenom. 

LG Watch Urban pokreće Android koji se prikazuje na kvalitetnom 3,3 cm velikom OLED ekranu te je opremljen uobičajenim elementima poput senzora za mjerenje otkucaja srca i akcelerometra za razne fitness aplikacije. osim toga, posjeduje i žiroskop, kompas i barometar.

Novi LG Watch Urban doživio je samo kozmetičke promjene s obzirom da je njegova unutrašnjost ostala identična svojim prethodnicima, modelu LG G i LG Watch R što znači da je trajanje baterije vrlo kratko.

Svoj novi pametni sat LG planira predstaviti u Barceloni na Mobile World Congressu koji će se održati za dva tjedna. Prema dosadašnjim saznanjima, novi pametni sat trebao bi biti unisex uređaj koji će jednako dobro pristajati muškarcima i ženama.  

Komentirajte prvi

New Report

Close