Poruka o popunjenosti putem cloud tehnologije

Autor: Poslovni dnevnik , 02. srpanj 2015. u 21:59
Softversko rješenje dovodi do velikih ušteda

S bilo kojeg računala ili pametnog telefona može se vidjeti kada treba isprazniti spremnik.

Iako je inače servisiranje postaja za sakupljanje otpada zahtjevan posao, BigBelly spremnik zahvaljujući tehnološkim rješenjima i taj posao čini lakšim i bržim istovremeno osiguravajući korisnicima uštede.

Naime, svaki BigBelly Solar spremnik za otpad podatke o popunjenosti šalje bežičnim putem koristeći cloud tehnologiju, nakon čega slijedi obrada podataka pomoću specijaliziranog softvera Clean Console Management u kojem se planiraju prikupljanja otpada iz spremnika i mjere rezultati. Osnovna prednost leži u dostupnosti – naime s bilo kojeg računala ili pametnog telefona možete vidjeti bilo kada i bilo gdje svoj cijeli portfolio postaja za prikupljanje otpada i reciklažu te odlučiti koje treba isprazniti.  

Kako tvrde u BigBellyju, ovo znanje omogućuje pravovremeno odvoženje otpada, organizacijama štedi vrijeme i gorivo dok istovremeno smeće ne ispada iz spremnika i ne zagađuje okolne površine. Posebno je važno naglasiti da se svu svi podaci korisnicima dostupni u realnom vremenu. U minutu točni statusi obavještavaju koje lokacije treba isprazniti – i još važnije, koje ne treba. Osim toga ovo softversko rješenje omogućuje vam i da analizirate prethodna razdoblja korištenja BigBelly spremnika i time pratite svoj napredak u smanjenju učestalosti prikupljanja otpada i premjestite resurse na druga zaduženja.

Podaci o svakoj pojedinoj lokaciji omogućuju, između ostalih prednosti i planiranje aktivnosti te poboljšanje vaše rute sakupljanja otpada. Kako kažu u BigBellyju velika prednost Clean Console Managementa su i izvještaji o svakoj pojedinoj lokaciji koje nudi. Naime, podaci o volumenu otpada na svakoj pojedinoj lokaciji daju vam mogućnost kreiranja relevantnih izvještaja za sve interesne skupine. 

Komentirajte prvi

New Report

Close