Otvara se Business Showroom Hrvatskog Telekoma

Autor: Poslovni.hr , 07. srpanj 2016. u 09:10
Foto: Press

„Iznimno se velika pozornost dala uređenju interijera samog Showrooma, a to dokazuje činjenica kako je sav namještaj djelo ruku hrvatskih dizajnera i proizvođača namještaja.”

Business Showroom prvi je telekomunikacijski multimedijalni centar u Hrvatskoj, koji će na jednom mjestu objedinjavati inovativnu ponudu ICT usluga Hrvatskog Telekoma i jedinstvene mreže partnera.

Pored usluga i uređaja iz ponude Hrvatskog Telekoma koja predstavljaju zadnja postignuća telekomunikacijske industrije, naglasak je na predstavljanju najnaprednijih Cloud rješenja i IoT rješenja za razvoj pametnih gradova. Smart parking punionica za električna vozila s mogućnošću probne vožnje električnog automobila, električni romobil te bicikli praćeni GPS sustavom samo su dio predstavljenih rješenja realiziranih s partnerima, a u Showroomu će se nalaziti i high-tech zona Samsunga i Microsofta.

„Iznimno se velika pozornost dala uređenju interijera samog Showrooma, a to dokazuje činjenica kako je sav namještaj djelo ruku hrvatskih dizajnera i proizvođača namještaja.

Namještaj je radila hrvatska firma Oreški stolarija, vl. Silvio Oreški. Namještaj se proizvodi pod registriranim brandom "Sphera", a pod dizajnerskom palicom hrvatskog dizajnera Simona Morasi Piperčića.

Komentirajte prvi

New Report

Close