Mobilnom aplikacijom “Drava Papuk” upoznajte Virovitičko-podravsku županiju

Autor: Poslovni.hr , 30. srpanj 2014. u 13:10
Foto: play.google.com

Na jednom mjestu dostupne su sve turističke informacije o ovom podravskom kraju.

Sve veći broj turista u Virovitičko-podravskoj županiji, privučenih čistom prirodom i živom tradicijom te dobro organiziranim projektima, kao što je Drava4Enjoy, potaknuo je Turističku zajednicu Virovitičko-podravske županije da turistima i putem mobilne aplikacije pruži sve potrebne informacije.

Tako od nedavno, na App Storeu i Google playu besplatno možete preuzeti aplikaciju Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije pod nazivom “Drava Papuk“ pomoću koje možete upoznati sve turističke znamenitosti Virovitičko-podravske županije. Aplikacija nudi popis zanimljivosti, festivala i manifestacija koje se održavaju na prostoru županije, ali i popis aktivnosti, smještaja, restorana i turističkih ruta.

Aplikacija „Drava Papuk“ vrlo je jednostavnog i preglednog sučelja, a korisniku se nudi na čak četiri jezika (hrvatski, engleski, njemački i mađarski). Sva zbivanja u županiji dostupna su na jednom mjestu, razvrstana po lako pretraživim kategorijama, a dodatne mogućnosti, poput pretraživanja prema lokaciji i vremenu održavanja, znatno olakšavaju organizaciju posjeta.  Aplikacija sadržava i kontakte svih lokacija – broj telefona, e-mail adresu i internet stranicu te čak i informacije o očekivanom vremenu potrebnom za obilazak turističkih ruta. Korisnik svaku od lokacija koje želi posjetiti može pronaći na interaktivnoj mapi, a zatim fotografirati i ocijeniti.

Brza, lako dostupna i vrlo korisna aplikacija djelo je Plave tvornice, virovitičke tvrtke, a njezina izradba financirana je sredstvima koja su osigurali Ministarstvo turizma i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

Aplikaciju za iPhone možete preuzeti OVDJE. Aplikaciju za Android možete preuzeti OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close