Izazvao čuđenje u svijetu: Hrvat u oglas stavio mobitel koji Sony još nije ni predstavio

Autor: Poslovni.hr , 27. srpanj 2016. u 08:14
Foto: Njuskalo

Oglas su rekordnom brzinom prenijeli gotovo svi svjetski portali specijalizirani za mobitele.

Informaciju o Hrvatu koji je u prekjučer na Njuškalu objavio oglas u kojem navodi kako “prodaje mobitelSony Xperiju F833X za 3,5 tisuća kuna” rekordnom brzinom prenijeli su gotovo svi svjetski portali specijalizirani za mobitele, i to isključivo iz jednog razloga – Xperia F833X je mobitel koji Sony još nije službeno ni predstavio ni objavio njegove specifikacije, a kamoli pustio u prodaju. Ispada, dakle, da je netko iz Hrvatske na Njuškalu pokušao prodati mobitel koji bi, prema nekim najavama, trebao biti predstavljen najranije u rujnu, a za takvo što postoje dva moguća razloga.

Prvi je kako je riječ o nekome tko je na neki način povezan sa Sonyjem te ima pristup njihovu još nepredstavljenom modelu mobitela, čije je slike ilegalno postavio na internet.

Drugi mogući razlog jest da je netko jednostavno postavio slike nekog sličnog mobitela koje je preuredio u Photoshopu i to isključivo kako bi zaradio na naivnim kupcima.

Bilo kako bilo, teško ćemo doznati tko je bio misteriozni prodavač jer su na Njuškalu već danas ujutro uklonili oglas i sve informacije o prodavaču, piše Večernji list.

Komentirajte prvi

New Report

Close