Combisova konferencija ovog tjedna o novoj poslovnoj stvarnosti

Autor: Poslovni.hr/Hina , 22. rujan 2014. u 11:42
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Na konferenciji će i najuspješnije tvrtke u Hrvatskoj i regiji predstaviti konkretna ICT rješenja.

Osma konferencija sistem integratora Combisa ovog će tjedna u Šibeniku, 25. i 26. rujna, okupiti više od 300 domaćih i stranih IT stručnjaka te pod krovnom temom "Istražite digitalni svijet=Kreirajte novu poslovnu stvarnost" raspraviti nove ICT trendove te kako osmisliti uspješno poslovanje budućnosti primjenjujući ICT tehnologije.

Konferencija Combisa tradicionalno je jedno od važnijih godišnjih domaćih i regionalnih okupljanja ICT stručnjaka i predstavnika gospodarstva te državnih institucija, koje će i ove godine ponuditi niz predavanja i prezentacija o transformaciji fizičkog u digitalno i obrnuto te kako na inteligentan i uspješan način tehnologiju staviti u funkciju poslovanja.

Najavljujući konferenciju, iz Combisa skreću pozornost na predavanje Eddiea Obenga, britanskog profesora na vodećoj europskoj poslovnoj školi Henley Business School te kreatora koncepta 'New World Management', prema kojem se svijet oko nas mijenja velikom brzinom, a znanje na kojem temeljimo svoje odluke zastarjelo je i neupotrebljivo. Obeng tvrdi da su pretpostavke koje obično koristimo pri planiranju, upravljanju, vođenju, organiziranju i reguliranju ne samo zastarjele nego i štetne za naše živote, društvo i organizacije te se traže novi načini kao odgovor na nagle i brze promjene.

Na konferenciji će i najuspješnije tvrtke u Hrvatskoj i regiji predstaviti konkretna ICT rješenja dokazana u praksi, kao i studije slučajeva podijeljene u pet područja 'cloud', sigurnost, novi podatkovni centar, tehnologija slijedeće generacije i poslovna rješenja.

Uoči konferencije direktor iz Combisa Goran Car napominje da najveća vrijednost leži u novim idejama i njihovoj integraciji te da je vrijeme za poslovno integrirani IT te za spajanje ideja industrije s IT rješenjima.

Konferenciju će zaključiti okrugli stol "Što najveći i najbolji kažu o sadašnjosti i budućnosti uređaja za pohranu podataka?" diskusijom predstavnika najvećih svjetskih IT tvrtki o najnovijim trendovima u razvoju uređaja za pohranu podataka i tehnologijama koje moderni IT danas mora imati.

Komentirajte prvi

New Report

Close