Combis i HT jačat će tržišnu sinergiju

Autor: Bernard Ivezić , 03. travanj 2016. u 22:00
Hrvoje Išek, čelni čovjek prodaje HT-a i Combisa, preuzima upravljanje Combisom

Hrvoje Išek 1. travnja naslijedio Ivana Gabrića na čelu Combisa.

Direktor korporativne prodaje Hrvatskog telekoma (HT) i Combisov član Uprave za prodaju Hrvoje Išek od 1. travnja novi je čelnik najvećeg sistemskog integratora u Hrvatskoj, HT-ova Combisa, objavila je kompanija.

Combis navodi da se Ivan Gabrić, dosadašnji predsjednik Uprave, povukao iz kompanije nakon što mu je istekao mandat. Išek za Poslovni dnevnik kaže kako u Combis želi unijeti novu pokretačku energiju. "Uvjerenja sam da Combis svojim znanjem, iskustvom i stručnošću može iskoračiti još snažnije na tržištu uz sinergiju s HT-om", kaže Išek. Dodaje kako mu je cilj napraviti evaluaciju novih investicija u istraživanje i razvoj, i to zbog odličnih zaposlenika.

Combis je u posljednjih nekoliko godina, uz rast prihoda iznad 500 milijuna kuna i broja zaposlenih na više od  350, značajno ulagao u razvoj novih rješenja te na tržište plasirao dva kapitalna proizvoda, s kojima je krenuo u izvoz.  Riječ je o cjelovitom cloud rješenju, koje je prvu primjenu našlo u telekom industriji, ComCloudu, te sustavu Husky, koji služi za analizu velikih količina podataka. Uz Išeka, funkciju člana Uprave za financije nastavlja obavljati Robert Berišić. Predsjednik Nadzornog odbora Combisa Boris Batelić uvjeren je da će Išek kompaniji donijeti novu energiju. "Ona je potrebna za izazovne tržišne uvjete, u kojima Combis mora nastaviti s daljnjim jačanjem svoje pozicije na hrvatskom i regionalnom tržištu", kaže Batelić.

Komentirajte prvi

New Report

Close