Za Porto Montenegro još 35 milijuna eura

Autor: Poslovni dnevnik , 09. ožujak 2016. u 14:19
Stambeno-poslovni objekt u Tivtu imat će 94 apartmana

Počela je gradnja Regent Hotel Residencesa u najvećoj crnogorskoj marini.

Radovi na izgradnji novog stambeno-poslovnog objekta Regent Hotel Residences u nautičko-turističkom naselju Porto Montenego u Tivtu izvode se planiranom dinamikom, priopćeno je iz kompanije Adriatic Marinas koja realizira taj projekt.  "Prošlog vikenda betonirana je prva od ukupno četiri faze temeljne ploče objekta "A".

Sa 80 ljudi koji rade na gradilištu i 50 mješalica sa beton, utrošeno je 485 kubika betona, a s ovim hotelsko-stambenim objektom kompanija Adriatic Marinas ušla je u novu fazu izgradnje nautičkog naselja u Tivtu", rekao je glasnogovornik Porto Montenegra Danilo Kalezić. Regent Hotel Residences gradi se sa sjeverne strane zgrade luksuznog hotela Regent, na urbanističkoj parceli građevinske površine od približno 13.000 četvornih metara, a zamišljen je kao svojevrsni nastavak tog hotela. To znači da će kupci stanova u novoj zgradi sudjelovati u tzv. hotelskom rental-pool-u hotela Regent, pa će se i ti stanovi moći izdavati preko servisa hotela Regent Porto Montenegro.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 35 milijuna eura, a očekuje se da će zgrada biti završena do ljeta 2017. godine. Nova zgrada imat će 94 apartmana, koji će biti opremljeni kao hotelske jedinice, kao i niz prostora za male poduzetnike.  Središnje obilježje novog objekta bit će uređeno dvorište za vlasnike hotelskih stambenih jedinica, s palmama i drugim biljkama, kafićem, te čak tri bazena od kojih će jedan, otvoreni, dužine 25 metara biti zagrijavan, što će omogućiti njegovo korišćenje cijele godine. Zgrada će posebnom pješačkom prolazom, namijenjenim gostima hotela, biti povezana sa susjednim objektom hotela Regent. 

Komentirajte prvi

New Report

Close