U zakup 95.000 kvadrata u Herceg Novom

Autor: Poslovni dnevnik , 30. studeni 2016. u 15:09
Tvrđava Arza smještena je na istoimenom poluotoku

Natječaj za dugoročni zakup zemljišta i akvatorija na lokaciji Donja Arza produžen je deveti put, ponuđač mora biti međunarodni hotelski operater hotela s pet zvjezdica.

Crnogorski Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte produžio je rok za dostavljanje ponuda na međunarodni natječaj za davanje u dugoročni zakup zemljišta i akvatorija na lokaciji Donja Arza u Općini Herceg Novi, do 3. ožujka.

To je deveti put da se natječaj produžava, javlja RTCG. Pravo na dostavljanje ponude imaju iskusni domaći i strani investitori, s financijskom sposobnošću i iskustvom u projektiranju, gradnji i poslovanju turističkih kompleksa, a u zakup se izdaje zemljište površine 94,68 tisuće četvornih metara i akvatorij. Lokacija se nalazi u blizini tvrđave Arza, austrougarske građevine smještene na istoimenom poluotoku i u blizini plaže Žanjice, na putu za Plavu špilju.

Ponuđač mora, među ostalim, biti međunarodni hotelski operater i brend koji je poznat i međunarodno priznat kao uspješan operater najmanje dva hotelska kompleksa kategorije pet zvjezdica. Mora imati najmanje pet godina neprekidnog iskustva u planiranju, razvoju i upravljanju hotelima, koji su po međunarodnom standardu kategorije pet zvjezdica.  Potencijalni zakupac treba dostaviti investicijski program i biznis plan, u kojima će biti navedena struktura, dinamika i iznos investicija po godinama i planirani izvor potrebnog investicijskog kapitala. Ponuđač je također obvezan da u roku od pet godina od početka realizacije ispuni obveze predviđene tim programom. 

Komentirajte prvi

New Report

Close