Novak Đoković gradi hotel na četiri kata

Autor: Poslovni dnevnik , 21. kolovoz 2014. u 14:56
Hotel će imati 13 apartmana, restoran, bazen i spa centar

Srpski tenisač u hotelijerskom biznisu.

Hotel na Kopaoniku najboljeg srpskog tenisača Novaka Đokovića imat će 13 apartmana, restoran, bazen i spa centar, a trenutno obitelj Đoković pribavlja dokumentacije za gradnju koja bi mogla početi uskoro, piše portal eKapija.

Riječ je o jednoj od najboljih lokacija na Kopaoniku gdje je prošle godine zemljište kupio otac Novaka Đokovića. Na tom mjestu je u prosincu 2013. otvoren Novak Cafe&Restaurant, u brvnari koja će biti srušena, a na njenom mjestu gradit će se hotel u planinskom stilu, na četiri kata. Đokovićev hotel imat će podrum, prizemlje s galerijom, dva kata i dvije razine potkrovlja, te tri podzemne etaže. Bruto površina građevine iznosi 3155 četvornih metara. Lokacijskom dozvolom propisana su pravila gradnje jer je riječ o objektu u nacionalnom parku.

Tako fasada mora biti od prirodnih materijala tj. drva, a zabranjena je ahitektura koja ima ikakva obilježja urbanog modernizma. Ograđivanje objekta nije dopušteno, posebno ne zelenim ogradama, odnosno bilo kojom vrstom nasada. Hotel će za zagrijavanje sanitarne vode koristiti solarnu energiju. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Gradio je i Ivanišević,zna se kako je sve završilo…….

…pise eKapija. Hahaha…

New Report

Close