Slovenski Nomago napada Flixbus u 7 europskih zemalja

Autor: Poslovni dnevnik , 10. lipanj 2019. u 22:00
Press photo

Od 25. lipnja slovenska kompanija širi prijevoz suvremenim autobusima u Njemačku, Austriju, Italiju, Mađarsku, Slovačku, Hrvatsku i Sloveniju.

Najveći slovenski organizator putovanja Nomago ulazi ovog mjeseca na tržište sedam zemalja i 31 europski grad te kreće u natjecanje s najvećim europskim autobusnim prijevoznicima kao što je Flixbus, ali i vlakovima i zračnim prijevoznicima. 

Novom uslugom Nomago InterCity, slovenska kompanija povezat će gradove u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Mađarskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj i Sloveniji, a nova strategija tvrtke, osim teritorijalnog širenja, također obećava rast novih, inovativnih mobilnih usluga u području drugih prijevoznih sredstava.

Ciljaju na cijeu Europu
"Ako smo prije godinu dana, kada je Nomago počinjao, imali cilj da postanemo vodeći pružatelj mobilnosti između Venecije i Dubrovnika, sada ciljamo na cijelo europsko tržište.  Turizam i nove usluge mobilnosti već danas doprinose polovini naših prihoda, a namjeravamo povećati taj udio u sljedećih nekoliko godina. U sljedećem koraku, s inovativnim uslugama mobilnosti i raznim oblicima transporta, planiramo ući i na druga europska tržišta", rekao je Marjan Beltram, izvršni direktor za usluge turizma i mobilnosti u Nomagu, piše Delo.

 

50 posto

prihoda Nomago ostvaruje od turizma i novih usluga mobilnosti

Nomago InterCity karte su već se prodaju na internet stranicama kompanije, a prijevozi počinju 25. lipnja. Nova usluga Nomago InterCityja dobit će putnike iz Ljubljane, Maribora, Bleda i Nove Gorice, koji će biti uključeni u nove linije.  U razvoju nove usluge Nomago je uzeo u obzir i želje i sugestije putnika u Sloveniji, koji do sada nisu imali izravne veze sa Zagrebom, Bečom i Münchenom. Na primjer, putnik iz Ljubljane platit će samo 8,99 eura za vožnju s Nomago InterCityjem do glavnog grada Hrvatske, a od 19,99 eura za glavni grad Austrije i München.  

Putnici sami biraju mjesta
Autobusi u sklopu usluge Nomago InterCity bit će opremljeni najsuvremenijom tehnologijom koja će putnicima omogućiti da u svakom trenutku znaju gdje je njihov prijevoz. Putnici će moći kupiti karte online, a sami će moći odabrati željena mjesta. 

Moći će rezervirati i tzv. premijske ulaznice s nestandardnim sjedalima i dodatnim prostorom za noge ili obiteljske odnosno prijateljske karte, gdje će imati svoj kutak sa stolom. Svi autobusi bit će opremljeni besplatnim Wi-Fi priključkom, električnim utičnicama, USB utičnicama i udobnim sjedalima, a prtljaga će  biti besplatna.

Komentirajte prvi

New Report

Close