Putinov neprijatelj pronađen mrtav s prostrijenom ranom na glavi

Autor: Poslovni.hr , 29. kolovoz 2016. u 10:45
FOTO: Facebook

Shchetinin je po rođenju Rus, ali se tog državljanstva odrekao, te je postao državljanin Ukrajine, a tijekom svoje karijere – Putinu se obraćao kao svom “osobnom neprijatelju”.

Ruski novinar Alexander Shchetinin poznat po kritikama na račun Vladimira Putina pronađen je mrtav u svom stanu u Kievu s prostrijelnom ranom na glavi.

On je osnivač Novy Region (Nova regija) novinske agencije, a u beživotnom stanju pronašli su ga prijatelji – koji su ga došli posjetiti za njegov rođendan.

Glasnogovornik kijevske policije je kazao da je slučaj prijavljen u nedjelju, u ponoć, a vjeruje se da je Schetinin umro između 20 i 21 sat.

Inicijalno, sumnja se na samoubojstvo, budući da je u blizini tijela pronađen pištolj, a vrata stana su bila zaključana, objavio je N1.

U službenom izvještaju se navodi da je Alexander sjedio na fotelji, a pištolj je pronađen odmah pored njega, a u istom tekstu stoji kako je on navodno poslao e-mail jednoj od bliskih osoba – u kojem je stajalo da će sebi oduzeti život.

Shchetinin je po rođenju Rus, ali se tog državljanstva odrekao, te je postao državljanin Ukrajine, a tijekom svoje karijere – Putinu se obraćao kao svom "osobnom neprijatelju".

Independent piše da će ukrajinska policija nastaviti raditi na ovom slučaju, te da će istražiti sve okolnosti oko smrti Alexandera Shchetinina.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Zašto ne pišete o više od 70 ljudi koji su ubijeni, a vezani su za afere Clintonovih ? Zabranjena tema ?

New Report

Close