Montenegro Hotels novi vlasnik hotela Riviera u Njivicama

Autor: Poslovni dnevnik , 15. kolovoz 2017. u 10:30
Na prvoj dražbi održanoj prije mjesec dana hotel Riviera nije mogao biti prodan jer nije bilo ponuda / PD

Tvrtka Riviera Menagment and Development Resort, vlasnik hotela u Njivicama, zadužila se kod Hypo Alpe-Adria Banke za oko 11 milijuna eura.

Kompanija Montenegro Hotels iz Kotora, čiji je vlasnik Branko Ćupić, suvlasnik kompanije Iberostar Bellevue Hotel Bečići, novi je vlasnik hotela Riviera u Njivicama u Crnoj Gori. Na dražbi krajem prošlog tjedna hotel je kupljen za 6,8 milijuna eura, nakon početne cijene od 4,021 milijuna eura. Iz ureda javne izvršiteljice Jasmine Bajović priopćeno je da novi vlasnik mora uplatiti iznos u roku od 15 dana, jer će u protivnom hotel pripasti drugoj tvrtki koja je imala najbolju ponudu. Uz Montenegro Hotels u dražbi su sudjelovali i HTP Vile olivia iz Petrovca, Zetagradnja iz Podgorice, Montenegro Metropolis Media iz Podgorice i SBK Holding Anonim Sirketi iz Turske.

Hotel Riviera u Njivicama, čija je imovina procijenjena na 7,95 milijuna eura, nije prodan na prvoj dražbi prije mjesec dana jer nije bilo ponuda.

 

6,8 milijuna

eura plaćen je hotel Riviera u Njivicama

Tvrtka Riviera Menagment and Development Resort, vlasnik hotela u Njivicama, zadužila se kod Hypo Alpe-Adria Banke za oko 11 milijuna eura. Budući da nisu mogli vraćati kredit koji sada s kamatama iznosi nešto više od 11,66 milijuna eura, hipotekarni vjerovnik Heta Asset Resolution odlučila se za prodaju.    

Komentirajte prvi

New Report

Close