Rješavanje prometnog kaosa: Opskrba trgovina i restorana ubuduće samo od 20 do 7 ujutro

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

U Beogradu će ubuduće snabdijevanje trgovina, restorana i ostalih objekata moći se obavljati samo između 20 sati navečer i sedam sati ujutro.

Tako je najavio zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dodao da će ta odluka početi važiti od prvog prosinca, javlja Tanjug, a prenosi B92.

"Reagirajući na brojne pritužbe građana u vezi korištenja dostavnih vozila koja tijekom cijelog dana blokiraju promet u gradu, Grad Beograd je danas donio odluku koja počinje važiti od prvog prosinca ove godine", rekao je Vesić novinarima u zgradi Komunalne policije.

Ubuduće će, istakao je, snabdijevanje moći obavljati samo između 20 sati i sedam ujutru, a ne između 9 i 14 sati kao što je sada slučaj.

"Ukida se dosadašnja mogućnost da se snabdjevanje vrši između 9 i 14 sati jer su to mnogi zloupotrebljavali i događalo se da su nam čitave trake zaustavljene i da se ne mogu koristiti za promet zato što se dostava vrši kada postoje gužve u gradu", rekao je Vesić.

Za dostavno vozilo koje bude na ulici poslije sedam biti će kažnjeni kako onaj tko dostavlja, tako i onaj kome se dostavlja roba.

"Na taj način ćemo uvesti red u gradu", dodao je Vesić.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!