HT Eronet i Huawei potpisali ugovor vrijedan 10 milijuna kuna

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Ranije HT Eronet je potpisao novi ugovor s kompanijom Ericsson Nikola Tesla o proširenju i modernizaciji radijske pristupne mreže.

HT Eronet i Huawei potpisali su u Zagrebu ugovor o modernizaciji fiksne MSAN mreže, vrijedan 2,5 milijuna konvertibilnih maraka (oko 10 milijuna kuna). Osuvremenjivanjem i proširenjem MSAN mreže, između ostalog, HT Eronet će znatno poboljšati svoju uslugu prema krajnjim korisnicima. Inače, ugovor je potpisan u sklopu radionice Huaweija, koji ta kompanija već tradicionalno organizira za predstavnike HT Eronet-a.

Predsjednik Uprave HT Eroneta Vilim Primorac tom je prigodom istaknuo kako je HT Eronet počašćen što upravo u Huaweiju, kao vodećem svjetskom dobavljaču informacijskih i komunikacijskih rješenja, ima čvrstog i pouzdanog partnera, priopćeno je krajem prošlog tjedna iz HT Eroneta.

Ranije HT Eronet je potpisao novi ugovor s kompanijom Ericsson Nikola Tesla o proširenju i modernizaciji radijske pristupne mreže. Posao je vrijedan 11 milijuna kuna, a realizacija ugovora počinje 
odmah.   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!