Dvije velike zgrade i 10 vila na obali: Karismin resort Allure Palazzi u Dobroti uskoro prima prve goste

Autor: Poslovni dnevnik , 28. svibanj 2018. u 07:48
Karismin resort Allure Palazzi u Dobroti uskoro će primiti prve goste

Pregovori o zakupu otoka Ada zbog sezone su zaustavljeni, ali se očekuje da će biti završeni do kraja godine.

Crnogorsko turističko naselje Dobrota Palazzi koje je u Dobroti na lokaciji Kamp podigla kompanija Serzman, uskoro će se naći na tržištu i djelovat će kao "mix-use resort", pod brendom međunarodnog turističkog operatera Karisma Hotels&Resorts, koji posluje i u Hrvatskoj.

Kompleks koji čine dvije velike zgrade originalno izgrađene kao stambene, te deset vila na obali uz trasu lokalne ceste kroz Dobrotu dobio je i novo ime – Allure Palazzi, objašnjavaju Vijesti.

Ubrzano širenje
Resort Allure Palazzi ima 89 soba, 10 vila s privatnim prilazom obali i plaži, kao i tri penthouse apartmana, SPA centar, teretanu i dva otvorena bazena, te više restorana i barova i vlastitu mini-marinu, a prve goste primit će u lipnju. Karisma se ubrzano širi u Crnoj Gori, nakon otvaranja novog hotela Holiday Villages Montenegro, s 250 ležaja u kompleksu HTP Ulcinjska rivijera, pripremaju se nova ulaganja.

 

250 ležajeva

ima Karismin hotel Holiday Villages Montenegro

Kako je Pobjedi rekao izvršni direktor Ulcinjske rivijere Radomir Mikan Zec, plan Karisme i njenog strateškog partnera njemačke TUI grupe je ulaganje i na otoku Ada Bojana. Prema njemu, ako dogovori oko zakupa Ade budu uspješni sljedeći korak Karisme bit će izgradnja velikog aerodroma u Štoju jer će to biti potreba TUI-ja koji goste dovodi svojim zrakoplovima. Bila bi to treća zračna luka u Crnoj Gori, uz postojeće u Podgorici i Tivtu.

Novi uspon Ulcinja
Kada je riječ o zakupu otoka Ada, Zec tvrdi da su pregovori u toku, da su zbog sezone zaustavljeni, ali da misli da će do kraja godine biti konkretizirani.

"Prema nekim mojim saznanjima TUI je tražio da se otok Ada 'očisti' od privatnih nelegalnih kućica i pod tim uvjetima bi počeo izgradnju ", rekao je Zec, dodajući da je to početak vraćanja Ulcinja na turističku kartu Europe jer je taj grad prije 50 godina bio metropola crnogorskog turizma sa 6200 kreveta i šest mjeseci sezone, uz usku suradnju s TUI-jem. 

Komentirajte prvi

New Report

Close