Gašpar Mišič više nije predsjednik Uprave Luke Kopar

Autor: Poslovni dnevnik , 14. travanj 2014. u 22:00
Mišič je, tvrdi se, prekidao sjednice Uprave Luke Kopar zbog rođendanskih zabava

Nadzorni odbor smijenio je Mišiča zbog nedjelovanja, navodno je prijetio članovima Uprave.

Kopar Gašpar Gašpar Mišič više nije predsjednik Uprave Luke Kopar. Nadzorni odbor smijenio ga je tijesnom većinom, a prevagnuo je glas predsjednika Nadzornog odbora.

Formalno, smijenjen je zbog nedjelovanja Uprave, javlja portal Seebiz.eu. Presudilo mu je nedavno pismo financijskog direktora Jože Jaklina koji je izvijestio nadzornike da se sjednice Uprave ne vode u skladu s poslovnikom, da se pojedinačne točke dnevnog reda ne uvrštavaju pravodobno i da nisu bile pripremljene na propisani način. Usto, Mišič je sjednice Uprave prekidao zbog rođendanskih zabava, a navodno je i prijetio članovima Uprave. Gašpar Mišič utučeno je konstatirao kako je njegovom smjenom "poražena logika slovenskog kapitala".

"Ako društvo postigne pozitivan rezultat, pomak kod investicija, vrati povjerenje partnera i tada bude smijenjen…Odlazim s velikim zadovoljstvom jer iza sebe ostavljam dobre poslovne rezultate", rekao je Mišič. Novi posao Mišič ne bi trebao dugo čekati, naime, gradonačelnik Kopra Boris Popovič najavio je kako bi sada bivšeg šefa Uprave Luke Kopar mogao zaposliti u općinskoj administraciji. 

Komentirajte prvi

New Report

Close