S nepune 33 godine: Dao je otkaz i napustio dobro plaćen direktorski položaj kako bi pokrenuo vlastiti posao

Foto: Igor Kralj / Pixsell Foto: Igor Kralj / Pixsell

Odlučio je slijediti svoje snove...

Mnogi bi dali puno toga da mogu raditi za neku uspješnu firmu: za Deloitte, Kolektivu, Proximity BBDO, Google, Nanobit... A što bi tek rekli kad bi saznali da postoji čovjek koji je radio u svim tim kompanijama i onda, prije no što je navršio 33 godine, dao je otkaz, napustio dobro plaćen direktorski položaj te odlučio slijediti svoje snove i krenuti ispočetka, piše tportal.

Lovac na snove doista živi u Zagrebu i zove se Nikola Stolnik. Osnivač je i direktor međunarodne esportske platforme Good Game Global koja spaja employer branding, gaming i team building. Pojednostavljeno, organizira turnire na kojima igrači raznih kompanija igraju jedni protiv drugih, a pritom se dobro zabavljaju i sklapaju nova poznanstva.

Kako piše tportal, Esport je veliki svjetski fenomen, za koji su mnogi u Hrvatskoj možda i načuli, ali pojma nemaju o čemu je zapravo riječ. Ukratko, govorimo o elektroničkom sportu, igranju računalnih igara koje, uživo i putem interneta, prate milijuni gledatelja širom svijeta; kažu da će vojska fanova uskoro narasti na pola milijarde. U tome je i Stolnik vidio svoju priliku... 

Komentari (2)
  • bigboffin
    bigboffin 8:16 18.11.2019.

    Stolnik je u prvom redu nekorektan businessman. U dogovorima obecava jedno a kad dodje do potpisa ugovora onda bi drugo….bavi se bezveznom djelatnoscu (mozda unosnom) koja ne stvana nikakvu vrijednost i nema nikakvu poslovnu robusnost jer nema bas nista svoje.

  • viewer
    viewer 18:03 17.11.2019.

    33 godine a promijenio toliko poslova. Nemira duša.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!