Prpić i Bandalo podijelili svoja iskustva, na idućoj Startup srijedi Mirando Mrsić

Autor: Poslovni.hr , 26. veljača 2015. u 15:59
Hrvoje Prpić, Foto: Anto Magzan / Pixsell

Ministar rada i mirovinskoga sustava odgovarat će na pitanja poduzetnika o mjerama zapošljavanja koje država trenutno nudi.

Hrvoje Prpić iz Trilleniuma i Damir Bandalo iz Cinexija jučer su iznijeli svoja poduzetnička iskustva u sklopu Startup srijede u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva (ZIP). Riječ je o neformalnom druženju poduzetnika, ulagača, savjetnika i drugih koje zanima problematika startupa na koje mogu doći svi zainteresirani.

Prpić i Bandalo govorili su o iskustvima osiguravanja investicija za svoje projekte. Trillenium je nedavno za partnera i investitora dobio britansku online modnu trgovinu ASOS, a Cinexio je upravo u procesu osiguravanja najnovije investicije od jednog berlinskog , nakon što je u bugarskom akceleratoru Launchubu 2012. i 2013. osigurao najprije početnu, a zatim i follow-up investiciju.

Suosnivač ZIP-a Ivo Špigel najavio je kako će na idućoj Startup srijedi ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić odgovarati na pitanja poduzetnika o mjerama zapošljavanja koje država trenutno nudi, uključujući i nedavno najavljene olakšice za zapošljavanje mladih na neodređeno.

Iduća Startup srijeda održat će se 11. ožujka u 17 sati u prostorijama ZIP-a, a prijava je moguća putem Entrija.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Da li je Prpic ispricao kako je prevario svoje investitore i prodao svoj udio u HG Spotu prije IPO? Ili je to presutio ali je pricao kako nije uspio turnaround jer to jednostavno prelazi njegove kompetencije ?

New Report

Close