Počele prijave za program Startup Colliders

Autor: Poslovni dnevnik , 25. listopad 2018. u 21:59
PwC prijave prima do 16. prosinca/FOTOLIA

Usredotočili smo se na startup poduzeća koja su već prisutna na tržištu i imaju gotov proizvod, kažu u PwC-u.

Sredinom listopada 2018. započele su prijave za 3. generaciju PwC-ovog programa Startup Collider.

Svrha programa razvoja poslovanja jest uspostavljanje poslovne platforme za razvoj poslovanja startup poduzeća, pružajući podršku inovativnim poduzećima s gotovim B2B rješenjima pri razvijanju i razvoju poslovanja na stranim tržištima u srednjoj i istočnoj Europi. 

Prijave se zaprimaju do 16. prosinca 2018. PwC-ov program razvoja poslovanja startup poduzeća namijenjen je uglavnom mladim tvrtkama u srednjoj i istočnoj Europi koje već posluju u ovoj regiji. 

Program bi također mogao uključiti i startup poduzeća iz svijeta koja planiraju proširiti doseg svojih inovativnih tehnologija i koja bi željela u suradnji s PwC-om razviti svoje poslovanje u regiji.

Jedna od najvećih prednosti programa jest pristup međunarodnoj mreži stručnjaka, PwC-ovih mentora, partnera, ali i klijenata PwC-a diljem svijeta. 

 "PwC-ov program Startup Collider nije inkubator ili program usmjeren na startup poduzeća u ranoj fazi razvoja. Usredotočili smo se na startup poduzeća koja su već prisutna na tržištu i imaju gotov proizvod", kaže Beata Cichocka-Tylman, direktorica za usluge povezane s inovacijama te istraživanjem i razvojem u PwC-u Poljska.

Već u fazi samog prikupljanja prijava za prethodnu generaciju PwC-ovog Startup Collidera, prijavilo se gotovo 300 poduzeća iz 30 europskih zemalja, s Bliskog istoka i iz Sjeverne i Južne Amerike. 

Komentirajte prvi

New Report

Close