Online rješenje za vlasnike turističkih apartmana

Autor: Marta Duić , 21. siječanj 2015. u 12:48
Inovatori tvrde da njihova aplikacija Rentlio može riješiti probleme 65 tisuća malih hrvatskih iznajmljivača

Trojica mladića iz Zadra osmislila su sustav pomoću kojeg se jednostavno upravlja smještajnim prostorima za goste.

Mladi inovator Marko Mišulić iz Zadra shvatio da ne postoji neko aplikativno, računalno rješenje, intuitivno i jednostavno, a tehnološki napredno, koje bi pomagalo u cijelom nizu operativnih procesa koje mali objekti u turizmu imaju te je, kako je rekao u jednom intervjuu, osmislio Rentlio, online sustav pomoću kojega se jednostavno upravlja malim objektima u turizmu.

Na Rentliu uz Mišulića radi dvočlani tim u kojem su razvojni programer Ivan Padavić i dizajner korisničkih sučelja Krešimir Kraljević.  "U travnju prošle godine mjesecu dao sam otkaz kako bih slijedio svoju viziju. Viziju male, dinamične tvrtke sastavljene od isključivo vrhunskih stručnjaka u svom segmentu, koji će kroz procesnu optimizaciju rješavati probleme ljudi. Pola godine kasnije ponosno vam predstavljam prvi projekt s kojim izlazimo na tržište – Rentlio. Rentlio rješava probleme 65 tisuća privatnih iznajmljivača u Hrvatskoj.

Rentlio je aplikacija s kojom želim pokazati da se i iz Hrvatske može napraviti konkurentan svjetski proizvod jer vam odgovorno tvrdim da Rentlio to jest", objavio je u studenome 2014. na Facebooku mladi Zadranin.Budući da je i sam imao iskustvo s korištenjem raznih inozemnih aplikacija razvio je zamisao o tome kako bi sve to trebalo izgledati, no za realizaciju ideje trebao je tim stručnjaka. "Prije razvoja Rentlia probali smo sve druge dostupne aplikacije, mahom razvijene u inozemstvu. Bile su skupe, bez fokusa na korisnika, neusklađene za potrebe hrvatskih iznajmljivača. Rentlio je odgovor na njih", kaže Mišulić.

Rentlio nudi jedinstveni kalendar, upravljanje, ažuriranje kanala prodaje, izradu računa, statistiku i komunikaciju s gostima na jednom mjestu. Na kalendaru se jednostavno mišem označi broj dana koje se u određenoj smještajnoj jedinici rezervira i kalendar dalje sve radi samostalno. Na korisniku je da upiše koliko ljudi dolazi i detalje o gostu, kojeg aplikacija sama prepoznaje ako je tu već boravio. "Iz kvalitetnog upravljanja ide i kvalitetna prodaja. Najlakše je platiti oglase na prodajnim kanalima, najlakše je oglasiti svoje apartmane, teško je upravljati tim apartmanima, a ova aplikacija im to omogućuje", objašnjava Mišulić.

Rentlio sustav je ušao u finale Moj Zaba Start u kategoriji Moja prilika. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Nije jednostavno upravljati rezervacijama turistickih aranzmana, a ovo je verovatno dobro programsko resenje koje ce olaksati posao.

New Report

Close