E Rejuvenation ide u Srbiju, Njemačku i V. Britaniju

Autor: Poslovni dnevnik , 17. listopad 2014. u 15:38
E Rejuvenation provodi antiaging programe, te program za smanjenje stresa, negativnih emocija i poboljšanje zdravlja/PIXSELL

Franšiza E Rejuvenaton, po principu ‘ključ u ruke’, stoji od 500.000 do milijun eura. a franšizni ugovor se potpisuje na deset godina.

E Rejuvenation, hrvatska franšiza zdravstvenog i wellness centra, razvija nove programe i sprema se za ulazak i na tržište Srbije, Velike Britanije i Njemačke.

E Rejuvenation je izvorno hrvatski koncept zdravstvenog i wellness centra. U svojim centrima provode antiaging programe, te program za smanjenje stresa, negativnih emocija i poboljšanje zdravlja. Svoju franšiznu mrežu E Rejuvenation je počeo širiti prije sedam godina i u Hrvatskoj posluje više centara od kojih su neki u vlasništvu kompanije, dok su drugi franšizni. Među njima je i centar u kompaniji Žito u Osijeku. Ovog ljeta E Rejuvenation je otvorio je novi centar u Zadru, u hotelu Ladera koji posluje u sastavu Falkensteiner grupe.

E Rejuvenation je prepoznatljiv po tome što franšizu prodaje, prije svega, kompanijama koje tako mogu otvoriti wellness centar za svoje djelatnike, ali sada se taj koncept donekle mijenja. "Razvili smo poseban program koji će sigurno biti zanimljiv menadžmentima kompanija. Želimo privući klijente u predsezoni i postsezoni da koriste 'incentive' programe, kojima je cilj povećanje angažmana ključnih ljudi u kompanijama. U tom razdoblju troškovi smještaja su niži. Već smo u pregovorima da takav jedan centar otvorimo i u Istri sljedeće godine", rekao je za portal eKapija.com Dino Šket, zadužen za razvoj franšizne mreže u E Rejuvenationu. Sada intenzivno tragaju za osobom ili tvrtkama koja bi prodavala E Rejuvenation programe klijentima u Srbiji.

"Cilj nam je da tržištu Srbije ponudimo, također, 'korporativnu' franšizu, da kompanije kupe franšizu i u okviru svojih prostorija otvore centar. Usto, držimo da Beograd ima potencijal da se u njemu otvori i franšizni centar poput našega u Zagrebu, koji bi funkcionirao po načelu 'članstva', na primjer jedan od naših centara u Zagrebu ima oko 150 članova koji redovno koriste naše programe", objašnjava Šket.Franšiza E Rejuvenaton, po principu "ključ u ruke", stoji od 500.000 do milijun eura. Franšizni ugovor se potpisuje na deset godina, a primatelj frnšize plaća i redovnu godišnju naknadu, ali se njena visina određuje u dogovoru s davateljem franšize. 

Komentirajte prvi

New Report

Close