Sponzorirani članak

S Vingdom možete do još korisnih informacija

Foto: Vingd Foto: Vingd

Ako vam se mogućnost besplatnog pristupa premium sadržajima svidjela i pitali ste se zašto to ne postoji i drugdje, sad ćete se iznenaditi. Na isti način možete provjeriti kako posluju tvrtke. Ubacite nekoliko vingda na Fininom servisu Transparentno.hr i podaci su vaši.

Prvo ćete vidjeti je li tvrtka u blokadi. Zatim, koliki su joj prihodi, rashodi, posluje li s dobiti ili s gubitkom. Ako vas zanima situacija sa zaposlenicima, saznat ćete koliko ih je i koja im je prosječna plaća. Otkrit ćete na kojem je mjestu po uspješnosti među svojim konkurentima tj. tvrtkama u istoj djelatnosti, i među svim ostalim tvrtkama u Hrvatskoj. Podatke može provjeriti po godinama i zaključiti ide li tvrtka u dobrom smjeru ili je situacija ipak drugačija.

Saznat ćete i je li u predstečajnoj nagodbi. Ako jest ili je bila ranije, vidjet ćete visinu prijavljenog duga i status postupka. Vidjet ćete i ima li koncesiju, i koliki su joj imovina i temeljni kapital.

Finina ideja iza kreiranja Transparentno.hr je da svi građani moraju imati osiguran pristup podacima o poslovanju tvrtki, neovisno o tome koliko financijskih sredstava imaju na raspolaganju. Zato, ako želite istražiti situaciju u vlastitoj tvrtki, potencijalnog poslodavca, konkurenciju, tvrtku s kojom planirate surađivati ili ste jednostavno samo znatiželjeni, sad imate odličnu priliku.

Transparentno.hr je jako dobro optimiziran za prikaz na mobitelima tako da vam neće biti problem koristiti ga i više puta dnevno. Dostupan je na linku OVDJE. Uživajte.

Odgovorite na pitanja i osvojite vingde
Zašto je Transparentno.hr uopće nastao?
Konačno je došao i taj dan. Probudili ste se i pogledali u ogledalo. Malo ste raščupani i sijedi, vide se bore, ali tu je i veliki osmijeh. Sretni jer ste napokon odlučili dati otkaz i raditi ono što vas doista zanima. Nekoliko tvrtki nudi baš ono što želite. O nekima znate dosta, za neke čujete prvi put. Ne želite se igrati i želite o svakoj saznati što je više moguće. Čuli ste za neki Transparentno.hr, ali znate da su takvi podaci uvijek skupi i da si ih teško možete priuštiti. Koja će vam od funkcionalnosti s Transparentno.hr u toj situaciji biti najdraža? Odaberite jedan točan odgovor.
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!