“Revolucija u dostavi hrane stiže i na zapad Zagreba – Wolt širi zonu dostave”

Autor: Poslovni.hr , 19. veljača 2019. u 08:00
Foto: promo

Popularna aplikacija Wolt, ujedno i najskidanija aplikacija za dostavu hrane na hrvatskom App Storeu unazad mjesec dana, u rekordnom roku osvaja Zagreb i širi se na većinu zagrebačkih kvartova sjeverno od rijeke Save.

Wolt, finski servis za dostavu hrane prisutan na hrvatskom tržištu od prosinca, širi svoju zonu dostave na zapadni dio grada, sve do City Centra One West.

Popularna aplikacija Wolt, ujedno i najskidanija aplikacija za dostavu hrane na hrvatskom App Storeu unazad mjesec dana, u rekordnom roku osvaja Zagreb i širi se na većinu zagrebačkih kvartova sjeverno od rijeke Save. Putem odličnog korisničkog iskustva u kombinaciji s aplikacijom jednostavnom za korištenje i nizom dobrih restorana, Woltov revolucionarni sustav dostave hrane polako osvaja simpatije Zagrepčana. Iako su na tržište stigli na samom kraju prošle godine, Wolt se može pohvaliti izuzetnim rezultatima i visokom razinom korisničkog zadovoljstva – najbolje ocijenjena aplikacija za dostavu hrane na App Storeu i Play Storeu u svijetu, a prosječna ocjena za dostavu Zagrebačkog ureda iznosi 4.8 od 5.

Čitav proces narudžbe i dostave u potpunosti je transparentan, a hvale se i kako sve probleme na koje korisnik naiđe rješavaju u rekordnom roku:

„Osim što korisnik od samog početka svoje narudžbe jasno vidi u kojem je procesu priprema hrane, kao i gdje se nalazi dostavljač koji donosi hranu, korisničko zadovoljstvo osiguravamo i najboljom korisničkom službom u industriji. Prosječno vrijeme odgovora na upit korisnika u zagrebačkom uredu iznosi samo 20 sekundi, a korisnici to itekako znaju cijeniti – prosječna ocjena koju daju korisničkoj službi trenutno je 4.8 od mogućih 5. Uz to, korisnici imaju priliku dijeliti svoje promo kodove i zaraditi Wolt kredite, a često ih nagrađujemo i raznim promocijama, poput trenutne besplatne dostave kroz cijelu veljaču“, otkrio nam je Ivan Barić, Account manager Wolta Hrvatska.

S obzirom na to da se šire brže nego što su i sami očekivali, te da sve više restorana i dostavljača ulazi u njihov sustav, za očekivati je kako će uskoro Woltova dostava obuhvatiti cijeli Zagreb. Njihovi dostavljači već se par mjeseci mogu vidjeti kako u plavim jaknama i s velikim torbama nose hranu po širem centru grada, a sada će i stanovnike zapadnog dijela grada usrećivati Woltovci na biciklima, skuterima i u automobilima. Ako uspiju zadržati ovako visoku kvalitetu usluge i zadovoljstvo korisnika, Wolt će biti pravo osvježenje na hrvatskoj sceni dostave hrane.

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Pri registraciji upišite WOLTCROATIA pod promo kod i uživajte u popustu od 30 kn pri sljedećoj narudžbi.

New Report

Close