Najbolji doživljaj do sada

Foto: INA Foto: INA

Ne vozite umorni! Pospan i umoran vozač opasnost je na cesti. Zato na sljedećem putovanju, kada osjetite da više niste potpuno fokusirani, stanite na jednu od INA-inih benzinskih postaja. Osim najboljeg goriva, dočekat će vas i Fresh Corner - mjesto koje će ponudom i komforom oduševiti ne samo vas, već i vaše suputnike.

Na samom ulasku u Fresh Corner privući će vas miris svježih peciva. Ako ste ogladnili, odaberite neki od upravo pečenih pekarskih proizvoda ili pažljivo pripremljenih sendviča iz bogate ponude. Zatim pronađite ugodno mjesto i zavalite se. Klince pustite u kutak za igru, a sebi naručite omiljeni napitak.

Žudite li za dozom kofeina, uživat ćete u našim prvoklasnim kavama, a pogotovo probate li neku od kava s okusom poput one s prženim lješnjacima ili karamelom. Za ljubitelje čaja tu su vrhunski Lipton čajevi, a hladni napici za sve one koji traže pravo osvježenje.

Ako vas zanima što ima novo, spojite se na besplatan internet, pročitajte vijesti i provjerite email. Ili, samo uživajte u jedinstvenom ambijentu i opustite se.

Bilo da putujete sami ili s obitelji, Fresh Corneri imaju sve što vam treba za ugodan predah i siguran nastavak putovanja. Popis lokacija na kojima se nalaze pogledajte na slici u nastavku.

Veselimo se vašem dolasku. Vaša INA.

Odgovorite na pitanja i osvojite vingde
Kome je INA namijenila svoje Fresh Cornere?
Zamislite da vam u posjet dolaze poslovni partneri iz Velike Britanije. Ljeto je i odlučili ste im pokazati našu obalu. Krenuli ste na put, no zbog gužve, on se odužio. Želite napraviti predah, ali niste sigurni gdje. Britanci imaju jako istančan ukus oko gotovo svega, a ponajviše čaja kojeg ispijaju i ljeti i zimi. Zato je Fresh Corner as iz rukava koji vas sigurno neće osramotiti. Ima besplatan pristup internetu, super ambijent, i za vaše partnere najvažnije od svega...?
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!