Jacques Houdek: Kad si sretan – Najljepše dječje pjesme

Autor: Poslovni.hr , 27. studeni 2015. u 09:50
foto: Jaques houdek

Klinci novog milenija zasigurno će pamtiti, posebno za njih osmišljen i snimljen, album ‘KAD SI SRETAN’ i najljepše dječje pjesme u izvedbi omiljenog im Jacquesa Houdeka.

Svakog čovjeka uz djetinjstvo vežu omiljene dječje pjesmice uz koje je odrastao. Klinci novog milenija zasigurno će pamtiti, posebno za njih osmišljen i snimljen, album 'KAD SI SRETAN' i najljepše dječje pjesme u izvedbi omiljenog im Jacquesa Houdeka.

Kada je sa svojim timom prije 10 godina stvarao ovaj album i želio dijete u sebi utkati u ovaj jedinstven glazbeni uradak, vjerojatno nije mogao ni zamisliti koliki će uspjeh postići album koji je jedno od rijetkih diskografskih izdanja u posljednjih 10 godina koje je ostvarilo dijamantnu nakladu te zasjelo na sam vrh najprodavanijih albuma za djecu novog milenija.

Nakon četiri rasprodana koncerta za djecu, nakon 7 godina, hrvatski 'The Voice' – JACQUES HOUDEK – vraća se u Lisinski na jedinstven događaj kojim će u nedjelju 6. prosinca sa svojom najvjernijom publikom proslaviti 10. rođendan albuma koji je obilježio odrastanje tisuća i tisuća klinaca.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna potražite na blagajnma Lisinskog ili na www.ulaznice.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close