Zlatno doba aerobika vratilo se u centar Zagreba

Autor: Poslovni.hr , 07. srpanj 2015. u 08:41
Photo: Press

Povodom predstavljanja novog okusa b.Aktiv LGG Smoothieja borovnica-banana, započela je Dukatova kampanja Smoothie Fit Pop up retro aerobic

Zlatno doba aerobika uz hitove iz osamdesetih vratilo se u centar Zagreba! U povodu predstavljanja novog okusa b.Aktiv LGG Smoothieja borovnica-banana, Dukat je pokrenuo projekt Smoothie Fit Pop up retro aerobic – program grupnog vježbanja po uzoru na slavnu Jane Fondu u kojem je proteklog vikenda u Zagrebačkom plesnom centru sudjelovala i poznata voditeljica Andrea Andrassy.

„Kao mala, uživala sam gledajući video kasete retro aerobika sa slavnom Cindy Crawford. Zato se u stilu fitness diva iz osamdesetih osjećam super, a cijela ideja vježbanja retro aerobika jako je zabavna. Osim toga, nagrada za tjelovježbu je vrlo ukusna – voćni smoothie koji je moje idealno osvježenje tijekom ljetnih dana“, rekla je Andrea Andrassy.

Uz dramatične frizure, šminku u jarkim bojama, šarene trikoe, tajice od lycre, štucne i nezaobilazne trake za kosu, posjetitelji su vježbali retro aerobik, nakon čega su se zabavljali uz hitove osamdesetih te uživali u ponudi Dukatovih smoothieja i bezalhoholnih koktela.

Svi zainteresirani vježbanju se mogu priključiti i ovaj vikend, 10. i 11. srpnja u prostorima Zagrebačkog plesnog centra u Ilici 10 i to u dva termina, od 18 do 19 te od 19 do 20 sati. Sve informacije o projektu mogu se pronaći na www.smoothiefit.com.hr te Facebooku (www.facebook.com/b.aktiv.smoothie.fit), uz službeni hashtag #smoothiefit.

Baš kao što Smoothie fit pop up retro aerobic dobru zabavu i tjelovježbu spaja u jedinstveni doživljaj, tako i novi b.Aktiv LGG Smoothie spaja sočni voćni užitak i brigu o imunitetu. On, kao i ostali smoothieji iz linije b.Aktiv LGG, sadrži mljekarsku kulturu LGG, vitamin B6 koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te antioksidant vitamin E. Borovnice, također poznate po antioksidativnim svojstvima, kao i banane pune kalija i drugih hranjivih tvari, glavne su zvijezde ovog novog hranjivog osvježenja.

Komentirajte prvi

New Report

Close