HEP Opskrba osigurala nižu cijenu električne energije za obrtnike

Autor: Poslovni.hr , 27. ožujak 2015. u 09:07
Foto: HEP

Svečanim potpisivanjem ugovora u prostorijama Obrtničke komore Zagreb, HEP Opskrba se uključila u projekt zajedničke nabave „Artifex“.

Svečanim potpisivanjem ugovora u prostorijama Obrtničke komore Zagreb, HEP Opskrba se uključila u projekt zajedničke nabave „Artifex“ s namjerom poticanja malih poduzetnika kroz povoljnije cijene električne energije za obrtnike Zagreba i zagrebačke županije. 

Projekt iniciran od strane OK Zagreb  dostupan je svim članovima komore koji žele ostvariti uštede u opskrbi energentima, nabavi repromaterijala i drugih sredstava za rad. HEP Opskrba kvalificirala se za partnera u projektu najboljom ponudom od svih opskrbljivača na natječaju i još jednom potvrdila najbolje uvjete opskrbe i vodeći položaj na tržištu električnom energijom. 

U ime HEP Opskrbe ugovor je potpisala direktorica mr.sc. Tina Jakaša, dipl.ing koja je ovom prigodom izjavila: „Iznimno sam zadovoljna što je HEP Opskrba od danas partner u projektu zajedničke nabave za obrtnike „Artifex“. Veseli me što će HEP Opskrba na ovaj način dati svoj doprinos poslovanju malih poduzetnika i nižim računima za električnu energiju olakšati im poslovanje. Ovim ugovorom dokazujemo da HEP Opskrba osim dobrih ponuda za velike kupce, ima i tržišno najprihvatljivije tarife za male i srednje poduzetnike i kućanstva.“ 

Zagrebačka obrtnička komora okuplja 19.000 članova koji čine respektabilan udio u gospodarstvu Republike Hrvatske,  pa je povećanje konkurentnosti članova, kroz uštede u projektu „Artifex“, mjerljiv doprinos u ukupnim gospodarskim aktivnostima. Prema posljednjem istraživanju, kojeg je proveo Savez za energetiku Hrvatske, HEP Opskrba na tržištu nudi najbolji omjer cijene i kvalitete pružene usluge pa ne čudi da je i ovom prigodom odabran u konkurenciji tri tržišna opskrbljivača.

Komentirajte prvi

New Report

Close