U Koprivnici danas besplatne edukacije za poduzetnike i vlasnike OPG-ova

Autor: Marta Duić , 30. siječanj 2015. u 10:32
Velika gužva na Poslovnom uzletu u Velikoj Gorici/Goran Jakuš/Pixsell

Besplatne edukacije održavat će se na adresi Pučko otvoreno učilište, Trg bana Josipa Jelačića 6, Koprivnica.

Projekt Poslovni uzlet je pokrenut na inicijativu Poslovnog dnevnika početkom 2014. godine, u suorgani­zaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima.

Osnovna ideja projekta bila je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih  malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj. Također cilj nam je bio omogućiti im alate da postanu još bolji, uspješniji te da ostvaruju rast poslovanja. Nakon što smo u 2014. uspješno educirali više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, nastavljamo uspješan slijed i u 2015. s još većim ambicijama i željama. U 2014. Poslovni uzlet obišao Jastrebarsko, Zagreb, Pregradu, Osijek i Rijeku te sada prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Koprivnicu. Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju.

Koliko su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji. Uz interakciju predavača s polaznicima, realne primjere iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjenu iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine. Osim edukativnog dijela, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Poduzetnici i obrtnici će u Koprivnici ,  30. siječnja 2015. moći prisustvovati otvorenju manifestacije na adresi  Kino Velebit, Zrinski trg 6. Besplatne edukacije održavat će se na adresi Pučko otvoreno učilište, Trg bana Josipa Jelačića 6, Koprivnica. Mali i srednji poduzetnici i obrtnici imati će priliku poslušati besplatne edukacije o tome kako financirati OPG iz EU fondova, potencijalima suradnje OPG-a i Podravke, cloud uslugama, oglašavanju na Facebooku i Googleu, prednostima obiteljskog biznisa, kako pospješiti likvidnost, kako pokrenuti vlastiti biznis te kako doći do sredstava Fonda za projekte energetske učinkovitosti

Komentirajte prvi

New Report

Close