Eventi u Hrvatskoj

Legenda
  • Oznaka grada u kojem je event održan
  • Oznaka grada u kojem će se event održati

Kako koristiti interaktivnu kartu?

Pređite mišem preko grada koji vas zanima. Nakon što se prikažu detaljnije informacije za odabrani grad, kliknite na link "Saznaj više" kako bi saznali više informacija ili "Prijavi se na event" kako bi se odmah prijavili za prikazani event.

Najava aktualnog eventa

Gradska knjižnica Labin, Rudarska 1/A, 1. srpnja 2016.

Poslovni uzlet grada Labina održati će se 1. srpnja 2016. u Gradskoj knjižnici Labin, Rudarska 1/A

Poslovni dnevnik organizira u suradnji s Gradom Labinom i Istarskom županijom korisne poslovne edukacije i predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe koje žele produbiti svoja znanja i sposobnosti u marketingu, novim tehnologijama i financijama.

Polaznike će profesionalci iz poslovnih grana informirati o novostima iz poslovnog svijeta te opskrbiti savjetima iz financija, novih tehnologija i poljoprivrede . Uz savjete o financijskim mogućnostima za pribavljanje sredstava za ruralni razvoj i gospodarstvo, polaznici će saznati koji su koraci za kontrolu i stvaranje novca.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Labina pozdravit će i gradonačelnik Tulio Demetlika te župan Istarske županije Valter Flego.

U sklopu edukativnog dana održati će se panel diskusija na temu "Potpore u gospodarstvu Istarske županije i Grada Labina" na kojoj će svi poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-a imati priliku sudjelovati. Tematski različite i interaktivno usmjerene radionice potaknut će sudionike kako na efikasan naćin postići konkurentnost i poslovni uspjeh.

Polaznici će biti upućeni u najnovije informacije iz financijskog sektora i saznati koji su najaktualniji natječaji za sredstva iz EU fondova. Otvaranje i održavanje konkurentnog biznisa često ovisi i o neprestanim investicijama, pri čemu nam pomaže širok raspon bankarskih proizvoda. Prisutni će saznati koji su proizvodi najfleksibilniji i najpogodniji za njihove specifične primjere, a stečeno će znanje iz područja financija moći kombinirati sa savjetima stručnjaka poljoprivrede.

Poslovni uzlet održava se diljem Hrvatske s ciljem promicanja i unaprijeđenja kvalitete poslovanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima za poslovne teme, informacije i alate u svrhu poboljšanja poslovnog statusa, a polaznici predavanja napuštaju s korisnim iskustvom i novim kontaktima.

Pročitaj više

Arhiva

Povratak na vrh