Eventi u Hrvatskoj

Legenda
  • Oznaka grada u kojem je event održan
  • Oznaka grada u kojem će se event održati

Kako koristiti interaktivnu kartu?

Pređite mišem preko grada koji vas zanima. Nakon što se prikažu detaljnije informacije za odabrani grad, kliknite na link "Saznaj više" kako bi saznali više informacija ili "Prijavi se na event" kako bi se odmah prijavili za prikazani event.

Najava aktualnog eventa

Hotel Orion, 11. lipnja 2019.

Poslovni uzlet grada Ivanca će se održati 11. lipnja u Hotelu Orion (Horvatsko 28) s početkom u 11 sati.

Poslovni dnevnik i ove godine surađuje s Gradom Ivancem te nastavlja organizirati edukativne radionice za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-a i sve one koji kontinuirano usavršavanje smatraju ključnim uspjehom.

Ove godine će se održati prezentacija na temu Brownfield investicija na području Grada Ivanca, panel diskusija na temu Parafiskalnih nameta te e-poslovanja i naravno po završetku je predviđena radionica "E RAČUN - Kako ga uvesti i primjenjivati".

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.

Pročitaj više

Arhiva

Povratak na vrh