Eventi u Hrvatskoj

Legenda
  • Oznaka grada u kojem je event održan
  • Oznaka grada u kojem će se event održati

Kako koristiti interaktivnu kartu?

Pređite mišem preko grada koji vas zanima. Nakon što se prikažu detaljnije informacije za odabrani grad, kliknite na link "Saznaj više" kako bi saznali više informacija ili "Prijavi se na event" kako bi se odmah prijavili za prikazani event.

Najava aktualnog eventa

Glazbena škola, Zrinsko Frankopanska 13, 4. lipnja 2016.

Poslovni uzlet grada Jastrebarskog održat će se 4. lipnja 2016. u Glazbenoj školi (Zrinsko Frankopanska 13)

Poslovni dnevnik organizira u suradnji s Gradom Jastrebarskim i Zagrebačkom županijom korisne poslovne edukacije i predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe koje žele produbiti svoja znanja i sposobnosti u marketingu, novim tehnologijama i financijama.

Polaznike će profesionalci iz vitalnih poslovnih grana informirati o novostima iz poslovnog svijeta te opskrbiti savjetima iz bankarstva, novih tehnologija i brendiranja . Uz savjete o financijskim mogućnostima za pribavljanje sredstava pri otvaranju biznisa, polaznici će saznati koji su koraci za izgradnju uspješne i efektivne brend strategije te kako s novim tehnologijama brže, povoljnije i jednostavnije do pravilnog vođenja poslovanja s različitih lokacija.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Jastrebarskog pozdravit će i gradonačelnik Jastrebarskog , Zvonimir Novosel te župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

U sklopu edukativnog dana održati će se panel diskusija na temu "Optimizacija i uštede kroz energetsku održivost" na kojoj će moći svi poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-a imati priliku sudjelovati. Tematski različite i interaktivno usmjerene radionice potaknut će sudionike kako na efikasan naćin postići konkurentnost i poslovni uspjeh.

Polaznici će biti upućeni u najnovije informacije iz financijskog sektora i saznati koji su najaktualniji natječaji za sredstva iz EU fondova. Otvaranje i održavanje konkurentnog biznisa često ovisi i o neprestanim investicijama, pri čemu nam pomaže širok raspon bankarskih proizvoda. Prisutni će saznati koji su proizvodi najfleksibilniji i najpogodniji za njihove specifične primjere, a stečeno će znanje iz područja financija moći kombinirati sa savjetima marketinških stručnjaka.

Poslovni uzlet održava se diljem Hrvatske s ciljem promicanja i unaprijeđenja kvalitete poslovanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima za poslovne teme, informacije i alate u svrhu poboljšanja poslovnog statusa, a polaznici predavanja napuštaju s korisnim iskustvom i novim kontaktima.

 

 

Pročitaj više

Arhiva

Povratak na vrh