Eventi u Hrvatskoj

Legenda
  • Oznaka grada u kojem je event održan
  • Oznaka grada u kojem će se event održati

Kako koristiti interaktivnu kartu?

Pređite mišem preko grada koji vas zanima. Nakon što se prikažu detaljnije informacije za odabrani grad, kliknite na link "Saznaj više" kako bi saznali više informacija ili "Prijavi se na event" kako bi se odmah prijavili za prikazani event.

Najava aktualnog eventa

Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (Preradovićeva 1, Pula), 10. ožujka 2017.

Poslovni uzlet grada Pule održat će se 10. ožujka 2017. godine na Fakultetu ekonomije i turizma ''Dr. Mijo Miljković.''

Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Pulom, Istarskom županijom i Istarskom razvojnom agencijom i ove godine organizira besplatne radionice za poduzetnike, obrtnike i ugostitelje s ciljem unapređenja njihovih poslovnih znanja i mogućnosti u područjima ugostiteljstva, turizma i fondova Europske unije. I dok su prošle godine na Poslovnom uzletu u Puli svi zainteresirani mogli naučiti pametno upravljati vlastitim troškovima i realizirati potencijale za povećanje turističke ponude putem EU sredstava, ovoga će puta stanovnici Pule i šire okolice moći prisustvovati na dvije interaktivne radionice.

Ove godine za sve naše polaznike pripremili smo tradicionalnu panel diskusiju s novim temama na kojoj sudjeluju eminentni lokalni i državni službenici i poduzetnici te raspravljaju o najvažnijim pitanjima od lokalne i regionalne važnosti. Nakon toga, uz zakusku za sve sudionike, slijede dvije dvosatne radionice u kojima će svi posjetitelji kroz interaktivni pristup i komunikaciju sa stručnim predavačima moći proširiti svoje znanje ili pak naučiti nešto novo o projektima i sredstvima iz EU fondova te o umijeću rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu. Prvu radionicu s temom „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova?“ vodit će gospodin Krešimir Budiša iz tvrtke UHY savjetovanje, a na svojoj će radionici pružiti jasan uvod u osnove i pravila EU fondova, koji su aktualni natječaji te koji je način prijave.

Na drugoj radionici predavač će biti gospodin Toni Babić, ujedno osnivač i direktor tvrtke Praktikum sustavi, agencije za razvoj ljudskih potencijala. Tema radionice bit će ''Umijeće rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu'', a gdin Babić će nastojati skrenuti pozornost na karakteristike primjerene komunikacije s gostom, kako se istaknuti iz mase konkurenata i kako ostvariti dodatan profit.     

            Dođite na Poslovni uzlet grada Pule 10. ožujka 2017. godine na Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (Preradovićeva 1, Pula) te budite i ove godine dio besplatnih edukacija koje se četvrtu godinu zaredom organiziraju upravo za malo i srednje poduzetništvo u svrhu poboljšanja njihovog poslovanja. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za stjecanje dodatnih poslovnih informacija i alata, a uz naše predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete naučiti nešto novo ili jednostavno produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Pročitaj više

Arhiva

Povratak na vrh