Eventi u Hrvatskoj

Legenda
  • Oznaka grada u kojem je event održan
  • Oznaka grada u kojem će se event održati

Kako koristiti interaktivnu kartu?

Pređite mišem preko grada koji vas zanima. Nakon što se prikažu detaljnije informacije za odabrani grad, kliknite na link "Saznaj više" kako bi saznali više informacija ili "Prijavi se na event" kako bi se odmah prijavili za prikazani event.

Najava aktualnog eventa

Gradska vijećnica, Zrinski trg 1, Koprivnica, 3. studenoga 2016.

Poslovni uzlet grada Koprivnice održat će se 3. studenog 2016. u Gradskoj vijećnici, Zrinski trg 1, Koprivnica

U suradnji s gradom Koprivnicom i Koprivničko-križevačkom županijom, Poslovni dnevnik već tradicionalno po treći put organizira predavanja za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

U sklopu edukativnog dana održat će se panel diskusija na temu  "Decentralizacija i razvojna uloga lokalnih zajednica",  a po završetku diskusije održati će se besplatne edukacije koje će polaznicima pružiti teorijska i praktična znanja s područja novih tehnologija, EU fondova te marketinga.

Na predavanjima možete saznati koji su aktualni natječaji za sredstva iz EU fondova te na koje načine ih možete iskoristiti. Zanimljiva edukacija  o digitalnom marketingu uputit će vas kako se povoljno oglašavati putem Google-a i Facebook-a, a edukacija o novim tehnologija otkrit će vam kako olakšati svakodnevne poslovne izazove.

Manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.  Za cjelokupni uzlet pobrinula se Podravka kako bi našim polaznicima omogućila što bolju i efikasniju edukaciju.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Pročitaj više

Arhiva

Povratak na vrh