Eventi u Hrvatskoj

Legenda
  • Oznaka grada u kojem je event održan
  • Oznaka grada u kojem će se event održati

Kako koristiti interaktivnu kartu?

Pređite mišem preko grada koji vas zanima. Nakon što se prikažu detaljnije informacije za odabrani grad, kliknite na link "Saznaj više" kako bi saznali više informacija ili "Prijavi se na event" kako bi se odmah prijavili za prikazani event.

Najava aktualnog eventa

Gradska vijećnica, Trg žrtava fašizma 1, 24. veljače 2017.

Tri godine zaredom Poslovni dnevnik uspješno je educirao poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i poljoprivrednike diljem Republike Hrvatske putem manifestacija Poslovnih i Agro uzleta. Upravo su se besplatne edukacije pokazale kao važan element razvoja malog i srednjeg poduzetništva koji je dug niz godina pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva. Naime, ovaj dio gospodarstva zapošljava 65 posto ukupne zaposlenosti te generira oko 50 posto bruto društvenog proizvoda.

U nadolazećoj četvrtoj sezoni besplatnih edukacija očekuje vas mnoštvo interesantnih tema koje će eminentni stručnjaci iz svijeta hrvatske ekonomije i poduzetništva  obrađivati na radionicama i panel diskusijama u sklopu Uzleta. Prvi Poslovni uzlet u 2017. godini održat će se u petak 24. veljače u Zaprešiću, gradu koji je posljednjih par godina vrlo poželjna destinacija za poslovanje i čije su glave prednosti zdrava poduzetnička klima, prometna povezanost te blizina velikog tržišta (Zagreba). Prošli su put polaznici edukacija imali priliku saznati kako primijeniti moderne tehnologije u poslovanju, kako izraditi kvalitetan projekt i dobiti novac iz EU fondova te kako uspješno pregovarati i voditi poslovni sastanak. 

Ovoga će puta zaprešićki poduzetnici sudjelovati u trosatnoj radionici gospođe Kristine Androlić, ekspertice za javnu nabavu te voditeljice za pripremu i provedbu EU projekata. Putem interaktivne radionice polaznici će imati idealnu priliku  za direktnu komunikaciju s predavačicom koja će na svojoj edukaciji prezentirati osnove i pravila EU fondova, koji su aktualni natječaji i kako doći do bitnih informacija, koji je način prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi.

Budite i ove godine dio besplatnih edukacija koje se nastavljaju održavati diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za dodatne poslovne informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa.

Upravo su dosadašnja iskustva pokazala da svi polaznici edukacija postanu obogaćeni korisnim iskustvom i novim poslovnim kontaktima jer je uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano da ćete naučiti nešto novo te produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Pročitaj više

Arhiva

Povratak na vrh