Eventi u Hrvatskoj

Legenda
  • Oznaka grada u kojem je event održan
  • Oznaka grada u kojem će se event održati

Kako koristiti interaktivnu kartu?

Pređite mišem preko grada koji vas zanima. Nakon što se prikažu detaljnije informacije za odabrani grad, kliknite na link "Saznaj više" kako bi saznali više informacija ili "Prijavi se na event" kako bi se odmah prijavili za prikazani event.

Najava aktualnog eventa

dvorac Batthyany, Trg Svetog Trojstva 15, Ludbreg, 1. rujna 2016.

Poslovni uzlet grada Ludbrega  održati će se 1. rujna 2016. u dvorcu Batthyany,  Trg Svetog Trojstva 15, u Ludbregu.

U suradnji s Gradom Ludbregom i Varaždinskom županijom Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim edukativnim  predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

U sklopu edukativnog dana održati će se panel diskusija na temu "Pametan grad Ludbreg - uspostavljanje koncepta pametnog grada" na kojoj će sudjelovati predstavnici uspješnih poduzeća, a po završetku diskusije program se nastavlja sa besplatnim poslovnim edukacijama koje će se polaznicima pružiti teorijska i praktična znanja. Na predavanjima  ćete moći saznati kako pravilno raspolagati novcem, uspješno se prilagoditi novim izazovima te biti uspješan direktor vlastite tvrtke.

Manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. 

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

Pročitaj više

Arhiva

Povratak na vrh