Eventi u Hrvatskoj

Legenda
  • Oznaka grada u kojem je event održan
  • Oznaka grada u kojem će se event održati

Kako koristiti interaktivnu kartu?

Pređite mišem preko grada koji vas zanima. Nakon što se prikažu detaljnije informacije za odabrani grad, kliknite na link "Saznaj više" kako bi saznali više informacija ili "Prijavi se na event" kako bi se odmah prijavili za prikazani event.

Najava aktualnog eventa

Velika vijećnica grada Županje, J.J. Strossmayera 1, 30. rujna 2016.

Poslovni uzlet grada Županje održat će se 30. rujna 2016. u Velikoj vijećnici grada Županje, J.J. Strossmayera 1

U suradnji s Vukovarsko-srijemskom županijom i gradom Županjom, Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim edukativnim  predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

Manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem panel diskusije na temu ''Poticajno okruženje za razvoj poduzetništva'' na kojoj će sudjelovati direktorica lokalne agencije za razvoj (Vjeverica) Ana Cvitković Komesarović, tajnik HGK županijske komore Vukovar Ivan Marjanović i gradonačelnik Županje Davor Miličević, polaznici će uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. 

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju

Pročitaj više

Arhiva

Povratak na vrh