Eventi u Hrvatskoj

Legenda
  • Oznaka grada u kojem je event održan
  • Oznaka grada u kojem će se event održati

Kako koristiti interaktivnu kartu?

Pređite mišem preko grada koji vas zanima. Nakon što se prikažu detaljnije informacije za odabrani grad, kliknite na link "Saznaj više" kako bi saznali više informacija ili "Prijavi se na event" kako bi se odmah prijavili za prikazani event.

Najava aktualnog eventa

Teatrino zajednice Talijana (Trg slobode 6), 26. rujna 2017.

Poslovni uzlet grada Poreča - Parenzo održat će se 26. rujna 2017. u Teatrinu Zajednice Talijana Poreč (Trg slobode 6). 

U suradnji s Gradom Porečom - Parenzo, Istarskom županijom i Istarskom razvojnom agencijom, Poslovni dnevnik nastavlja uspješnu tradiciju održavanja besplatnih edukativnih sadržaja za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-a i sve one koji usavršavanje poslovnih znanja i vještina smatraju temeljem dugoročnog uspjeha. Upravo su se besplatne edukacije diljem Republike Hrvatske pokazale kao jedan od ključnih elemenata razvoja malog i srednjeg poduzetništva, koji je već dugi niz godina glavna pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva.

Polaznici prošlogodišnjih radionica u Poreču imali su priliku usvojiti neke od najvažnijih vještina modernog poslovanja poput efikasnog upravljanja digitalnim tehnologijama i isticanja jedinstvenih karakteristika proizvoda, dok četvrta sezona Poslovnih uzleta donosi najnovije informacije i savjete za unapređenje poslovnih procesa. Svi zainteresirani imat će priliku sudjelovati na kreativnim interaktivnim radionicama i saznati odgovore na neka od najvažnijih pitanja iz područja marketinga i poslovnog pregovaranja.

Kroz radionicu pod nazivom "Brendiranje proizvoda", gospodin Karlo Stojčević iz agencije Red Point ukazat će na važnost brendinga kao jednog od temeljnih alata za izdvajanje u odnosu na konkurenciju i dopiranje do svijesti krajnjih kupaca. Drugu radionicu tematike "Poslovno pregovaranje" vodit će gospodin Nikola Nikšić iz Konter savjetovanja, koji će nas upoznati s efikasnim taktikama i dinamičnim strategijama pregovaračkih profesionalaca. Saznajte kako ispregovarati povoljne uvjete kod dobavljača, kako uvjeriti klijente u kvalitetu proizvoda te kako pridobiti i zadržati kupce. Također, svi sudionici će imati priliku naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga, a edukaciju će održati Krešimir Jusup iz HT-a.

Besplatne edukacije Poslovnog dnevnika namijenjene su svima zainteresiranima za stjecanje dodatnih poslovnih informacija i alata, s ciljem poticanja gospodarskog razvoja i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Kroz edukativne sadržaje, sudionici imaju priliku razmijeniti iskustva te steći nova poznanstva i ostvariti brojne poslovne kontakte. Budite i vi dio ovog kreativnog projekta i zakoračite prema uspješnijoj (poslovnoj) budućnosti!

Pročitaj više

Arhiva

Povratak na vrh