Eventi u Hrvatskoj

Legenda
  • Oznaka grada u kojem je event održan
  • Oznaka grada u kojem će se event održati

Kako koristiti interaktivnu kartu?

Pređite mišem preko grada koji vas zanima. Nakon što se prikažu detaljnije informacije za odabrani grad, kliknite na link "Saznaj više" kako bi saznali više informacija ili "Prijavi se na event" kako bi se odmah prijavili za prikazani event.

Najava aktualnog eventa

Pučko otvoreno učilište (Dvorana 1/II kat), Trg bana Josipa Jelačića 6, Koprivnica., 16. studenoga 2018.

Regionalna konferencija u Koprivnici održat će se 16. studenog 2018. u Pučkom otvorenom učilištu (Dvorana 1/II kat), Trg bana Josipa Jelačića 6,  Koprivnica.

U suradnji s Gradom Koprivnicom održat će se Regionalna konferencija koju će pozdravnim govorima otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Vladimir Nišević, gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Svi prisutni imat će priliku poslušati intervju 1 na 1 s ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem na temu migrantskih ugroza gospodarskog razvoja i saznati aktualne informacije iz prve ruke.

Po završetku intervjua 1 na 1 održat će se i panel diskusija pod nazivom „Obrazovanje u funkciji gospodarskog razvoja Republike Hrvatske – prepreke i izazovi na kojoj se očekuju“. Na panel diskusiji će se raspravljati o ključnim temama vezanim za aktualizaciju obrazovnog sustava, novim trendovima na tržištu rada s ciljem kreiranja sustavnog rješenja za gospodarski razvoj Republike Hrvatske uz pomoć obrazovane mlade hrvatske radne snage.

Prijavite se regionalnu konferenciju, saznajte aktualne informacije i budite dio pokreta koji mijenja Hrvatsku!

Sudjelovanje na edukacijama besplatno je uz prethodnu prijavu.

 

Pročitaj više

Arhiva

Povratak na vrh