Samoprozvani najbogatiji Hrvat ima zamisli od kojih zastaje dah: Evo gdje želi uložiti milijarde eura

Muzil, Foto: Duško Marušić / Pixsell Muzil, Foto: Duško Marušić / Pixsell

"Težak" je, otkriva, 24 milijarde eura.

"Ako mi država omogući ulazak u Uljanik, spreman sam platiti i nacionalni stadion. Ne znam što se čeka i zašto Horvat i Marić sada koče. Za Uljanik sam uplatio 500 milijuna eura i taj novac čeka u FINA-i. Uprava mora dati nalog da se novac prebaci na njihov račun, ali, čujte, ne može sve džabe, treba nešto i riskirati, staviti ponudu na stol. Neka mi za Uljanik u zalog daju Brijune", rekao je Glasu Istre samoprozvani najbogatiji Hrvat i multimilijarder Ivan Žilić.

"Težak" je, otkriva, 24 milijarde eura, a ima jako zanimljive zamisli od kojih zastaje dah, ali koje nisu bez smisla.

Kako kaže, zainteresiran je za gradnju brzog magnetskog vlaka koji bi povezivao Pulu i Zagreb. Kad bi se to realiziralo, do Zagreba bi iz Pule trebalo oko sat vremena. Tu bih uložio oko milijardu eura, kaže Žilić. Za oko mu je zapeo Muzil, ali i vojne nekretnine u pulskom zaljevu. I tu je spreman uložiti milijardu ili dvije, a te bi objekte stavio u funkciju turizma. Točka na "i" svakako je gradnja ekskluzivnog turističkog resorta, piše Glas Istre.

Komentari (2)
  • Podravina
    Podravina 16:37 15.10.2018.

    lol

  • viewer
    viewer 16:23 15.10.2018.

    Na bunikama Žilić i Poslovni. On već deset godina samo što nije uložio i samo što nije dobio silne pare od Forda za svoje patente. Moš mislit!

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve