Prijavi se na natječaj Poslovnog dnevnika, ‘Poslovanje na kvadrat’

Autor: Ivan Jozić , 06. studeni 2012. u 11:46
.

Dragi čitatelji, pred vama je prijava na natječaj „Poslovanje na kvadrat.

Dragi čitatelji, pred vama je prijava na natječaj „Poslovanje na kvadrat.“ Natječaj je za poduzetnike potpuno besplatan, a prijave traju do ponedjeljka 26. studenog. 2012. Detalje o najvećem privatnom natječaju za jačanje poduzetništva u Hrvatskoj pročitajte u nastavku teksta.

Gdje se prijavljujem?

Prijave na natječaj traju 20 dana -> od utorka 6. studenog, završno s ponedjeljkom 26. studenog do ponoći.

Na natječaj „Poslovanje na kvadrat“ prijavite se na linku niže:

https://24sata.wufoo.com/forms/poslovanje-na-kvadrat/

 

Što je „Poslovanje na kvadrat“ u tri rečenice?

Projekt P^2  namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima.

Projekt je zamišljen kao serija edukacija koje trebaju pomoći firmama u što uspješnijem poslovanju u vremenima ekonomske kontrakcije.

P^2 je profesionalna pomoć firmama bez ikakvih troškova  za firme koje su u projektu.

Zašto, kako, kada i gdje?

Čvrsto vjerujemo da su mali i srednji poduzetnici najotporniji segment realnog sektora, te da će i hrvatski SME, kao što je to slučaj diljem Europske unije biti zamašnjak oporavka nacionalne ekonomije. Da, mi vjerujemo u vas, vjerujemo da svojim radom možete maksimizirati svoj profit, ostvariti dobre ili odlične rezultate i plaćati poreze, zapošljavati nove radnike i tako doprinijeti oporavku Hrvatske.
I zato smo odlučili pomoći vam na tom putu. Više o projektu možete pročitati ovdje.

Sudjelovanje u projektu „Poslovanje na kvadrat“ za poduzetnike je potpuno besplatno! Nakon isteka prijava naš stručni tim pod vodstvom Gorana Blagusa i Filipa Jelića odabrat će 10 firmi koje su ušle u uži izbor za sudjelovanje u natječaju.

Od deset firmi u drugom krugu ćemo izabrati tri s kojima će naši stručnjaci raditi na svim poljima poslovanja -> prodaji, marketingu, računovodstvu, izradi poslovnog plana, optimizaciji troškova poslovanja… Ostalih sedam poduzetnika koji nisu ušli u „Top tri“ a ušli su u finale, nagradit ćemo besplatnim promotivnim člankom na Poslovnom dnevniku online.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na mail ivan.jozic@poslovni.hr

 

Komentirajte prvi

New Report

Close