Poslovni anđeli i Komora strateški će surađivati

Autor: Poslovni.hr , 29. kolovoz 2016. u 21:59
Davorin Štetner iz CRANEA, Foto: Pixsell

CRANE dobiva logističke resurse HGK, a Komora startup ekspertizu.

U sklopu Dubrovnik foruma u petak je potpisan sporazum o strateškoj suradnji Hrvatske gospodarske komore (HGK) i Hrvatske mreže poslovnih anđela CRANE. Sporazum će omogućiti CRANE-u korištenje svih logističkih resursa HGK, a Komora će dobiti ekspertizu CRANE-a u području startupa.

Inicijativa je to Ureda predsjednice RH jer su predsjednici HGK Luka Burilović i CRANE-a Davorin Štetner članovi njezina Vijeća za gospodarska pitanja.

“Drago mi je što smo formalizirali dosadašnju suradnju. Otkako sam postao predsjednik CRANE-a intenzivno radim na spajanju svih institucija koje zastupaju poduzetnike jer smo svi na istoj strani. Samo suradnjom možemo učiniti Hrvatsku boljim mjestom za poduzetnike i stvoriti dobre uvjete za investicije”. istaknuo je Davorin Štetner. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

bilo bi interesantno istražiti koliku ukupne gubitke su ostvarili “poduzetnici” okupljeni u udrugu CRANE

… samo tvrtke Davorina Štetnera, predsjednika Hrvatske mreže poslovnih anđela, Kreator media i Kreator ugostiteljstvo( su od ove godine u stečaju.
Kreator ugostiteljstvo, koje se sastoji od samo jednog seoskog kafića, ostalo je dužno nešto manje od pola milijuna kuna, dok Kreator media d.o.o., nije platila porezni dug od 1,4 milijuna kuna, pa se još vodi na listi poreznih dužnika.
Međutim, ukupni dug koji je tvrtka ostavila iza sebe iznosio je 3,7 milijuna kuna prema dobavljačima i državi, a kad je riječ o potraživanjima, ona su iznosila dva mil. kuna.

Tko s reketarskom komorom tikve sadi ništa dobro ne namjerava! Otetom lovom pomažu startupe ili anđeli opravdavaju otetu lovu!?

Bože sačuvaj. Treba ukinuti i komoru i ove poslovne anđele. Svi cicaju državu i samo se time bave!?

New Report

Close