Otvorili ste kamp u okolici Zagreba. Kakva su očekivanja od investicije vrijedne milijun eura?

Autor: Marija Crnjak , 21. srpanj 2014. u 22:00
Krešimir Dubrović

Krešimir Dubrović očekuje prije svega goste koji žele vidjeti Zagreb i okolicu, ali i goste koji putuju na Jadran.

Umjesto gustiša uz jezero Rakitje u gradu Sveta Nedjelja proteklog je vikenda, nekoliko godina od početne ideje, Krešimir Dubrović otvorio svoj autokamp Zagreb, u koji je uložio više od milijun eura.

To je prvi autokamp u neposrednoj blizini metropole, uz to nosi četiri zvjezdice, ima luksuzan smještaj, wellness, a uskoro i slanu sobu. Poduzetnik je za kamp uložio svoj novac i kredit HBOR-a, a potporu su mu dali Grad Sveta Nedjelja, Ministarstvo turizma, HTZ. 

Koliko gostiju se trenutno odmara u kampu i kakve goste očekujete?
U Kampu Zagreb trenutno se smjestilo desetak kampera, što je odličan rezultat s obzirom da smo otvorili tek prije nekoliko dana. Očekujemo prije svega goste koji žele vidjeti Zagreb i okolicu, nastojat ćemo privući dio gostiju koji putuje na Jadran da svrati u Kamp na par noći. Za razliku od Jadrana, kamp na kontinentu, pored Zagreba, ne računa da će gosti tu spavati tjedan dana. Sukladno sadržajima koje ćemo imati, računamo na rekreativce, ribiče, bicikliste i zaljubljenike u konje. 

Smatrate li da destinacija može svojim sadržajima popraviti uspješno poslovanje kampa Zagreb?
Svakako, i stoga se planiramo povezati s različitim partnerima u Zagrebu, Svetoj Nedjelji, Zagrebačkoj županiji, i nuditi pakete koji obuhvaćaju organizirani obilazak Zagreba uz transfer, obilazak vinske ceste Županije, biciklističke ture, wellness pakete u našem centru. 

Planirate li se zadržati u ovim gabaritima ili se širiti?
Mjesta za širenje smještajnih kapaciteta ima i to nam je dugoročan plan, no prije toga treba razviti ovo što imamo.

Komentirajte prvi

New Report

Close