Najuspješniji investicijski sajam REXPO do sada

Autor: Darko Bičak , 13. studeni 2014. u 22:00
Foto: S. Strukić/PIXSELL

Održan je veliki broj panel-rasprava, ali i međusobnih susreta poduzetnika.

Više od 1100 prijavljenih sudionika, 40 izlagača, 15 panel-rasprava s više od 70 panelista, 30-ak domaćih i stranih investitora rezultat su ovogodišnjeg dvodnevnog međunarodnog sajma investicijskih projekata REXPO Adriatic 2014. koji se po treći putaodržao ovog tjedna u Zagrebu.

"Mnogi su me pitali ima li smisla organizirati investicijski sajam u Hrvatskoj, a ovogodišnje izdanje REXPO-a daje potvrdan odgovor na to pitanje. U razgovorima s izlagačima i u komentarima sudionika tijekom ovih dvaju dana čulo se kako će kontakti ostvareni na sajmu rezultirati i konkretnim poslovnim susretima i razgovorima o mogućnostima suradnje. Zahvaljujem svima onima koji su nas podržali od samog početka i pomogli nam da sajam REXPO postane ovako značajan poslovan događaj u Hrvatskoj i regiji", komentirao je Oliver Kumrić, partner i osnivač sajma REXPO Adriatic.

U okviru REXPO-a održani su razgovori predstavnika vlasti, poduzetnika te domaćih i stranih stručnjaka. Razgovaralo se o novostima u području korištenja sredstava iz strukturnih i investicijskih fondova EU, realizaciji i razvijanju investicija u regiji, iskustvima i očekivanjima stranih investitora u našoj i zemljama regije, pozitivnim primjerima ulaganja u Hrvatskoj te financijskim aspektima investicija.

Komentirajte prvi

New Report

Close