Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 19. listopad 2017. u 13:13
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Najviše je riječi bilo upravo o aktualnim natječajima, načinima prijave te na što prilikom prijave treba obratiti pažnju kako bi se dobili svi bodovi.

Podravka je u sklopu Poslovnog uzleta Zlatar Bistrice za sve okupljene poduzetnike i goste pripremila zakusku. Kako i priliči ovom dobu godine, na meniju se za početak našla krem juha od bundeve, uz što su imali prilike kušati i Podravkine delicije kao što su pečeni pileći zabatak uz što je kao prilog poslužen ječam s povrćem, zatim paprikaš od svinjetine s tjesteninom te salatu od tune, slanutka, rajčice i tjestenine.

Podravkin je jelovnik nezamisliv bez njihovih na svakom stolu već odavno poznatih salata, pa su tako na zakusci u Zlatar Bistrici poslužili ciklu i miješanu salatu, a za kraj su se na stolovima našli i Podravkini muffini s kremom od kokosa te dvije vrste savijača, s višnjama i jabukama.

Nakon kratkog predaha uz ukusnu hranu koju je pripremila jedna od najpoznatijih domaćih kompanija sa više od 70 godina iskustva u prehrambenom sektoru kojoj svakodnevno velik broj kupaca iznova ukazuje povjerenje, poduzetnici zlatar – bistričkog kraja nastavili su s edukativnim dijelom Poslovnog uzleta.

EDUKACIJA: Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike

Kristina Androlić iz tvrtke Androlić konzalting, educirana voditeljica projekata financiranih iz EU fondova, održala je trosatnu edukativnu radionicu u sklopu koje je obuhvatila širok spektar tema koje se mogu svesti pod zajednički nazivnik kako prilikom realizacije poduzetničke ideje najbolje iskoristiti novac koji nam je na raspolaganju.

Naime, a s obzirom na to da dolazi iz tvrtke koja prvenstveno nudi usluge izrade projektnih prijava na domaće i EU fondove, kao i izradu poslovnih i marketing planova, poduzetnicima šireg područja Zlatar Bistrice pojasnila važnost i načine funkcioniranja, kao i uvjete korištenja novca europskih fondova.

Najviše je riječi bilo upravo o aktualnim natječajima, načinima prijave te na što prilikom prijave treba obratiti pažnju kako bi se dobili svi bodovi. Androlić je, između ostalog, ukazala na najčešće pogreške koje se pri prijavi na pojedini natječaj događaju te odgovorila na brojna pitanja

Komentirajte prvi

New Report

Close