Izabrali smo četiri finalista ‘Poslovanja na kvadrat’!

Autor: Poslovni.hr , 26. studeni 2013. u 17:37
Thinkstock

Nakon što je najprije odabrao deset polufinalista, naš stručni žiri je izbor suzio na četiri tvrtke.

Odluka je pala, izabrali smo četiri finalista projekta 'Poslovanje na kvadrat'! Nakon što je najprije odabrao deset polufinalista, naš stručni žiri je izbor suzio na četiri tvrtke.

Izabrane tvrtke su:

  • Bugigraf
  • Delicia
  • Mihoković
  • Ulola

Bugigraf d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu bavi se izradom proizvoda od specijalnih kartona i tehnika tiska. Specijalnim tehnikama tiska i kartona izrađuju i druge proizvode kao što su razne kutije i kutijice, posjetnice, kuverte, memorandumi te letci.

Delicia d.o.o. iz Buzeta je specijalizirani proizvođač funkcionalne hrane i to čajnih peciva s pozitivnim nutritivnim svojstvima. Većina njihovih proizvoda ne sadrži šećer, ali su bogati vlaknima iz raznih žitarica, a u dućanima se uvijek nalaze na polici zdrave hrane.

Mihoković d.o.o. je proizvodna obiteljska tvrtka koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih metalnih proizvoda na hrvatskom tržištu. Tvrtka je i dugogodišnji partner u proizvodnji energetskih transformatora koji zahtijevaju veliku preciznost u proizvodnom procesu.

Ulola d.o.o. iz Zagreba je tvrtka koja se bavi prirodnom kozmetikom. Tvrde kako su prvi hrvatski brand koji je još 2002. godine počeo s proizvodnjom prirodne kozmetike. Ulola na sanskrtu znači veliki val što simbolizira nepobjedivu snagu prirode.

Stručnjaci Goran Blagus i Filip Jelić uskoro kreću s radom s finalistima. Pratite našu rubriku jer vas očekuju zanimljive priče!

Komentirajte prvi

New Report

Close