U proizvodnji kozmetike koriste blagodati prirode

Autor: Tomislav Hrastovčak , 19. studeni 2013. u 17:30
Ilustracija / Thinkstock

Predstavljamo polufinaliste Poslovanja na kvadrat: Saznajte više o tvrtki Ulola d.o.o.

Deset polufinalista projekta Poslovanje na kvadrat obavilo je razgovore s našim savjetnicima Goranom Blagusom i Filipom Jelićem, a u tijeku je izbor četiri kandidata koji će ući u samo finale. U seriji članaka ćemo ukratko predstaviti svakog pojedinog polufinalista.

U nastavku saznajte više o zagrebačkoj tvrtki Ulola d.o.o., koja se bavi prirodnom kozmetikom.

"Ulola je prvi hrvatski brand koji je 2002 godine počeo sa proizvodnjom prirodne kozmetike. Koristimo blagodati prirode našeg mediteranskog podneblja i uz pomoć tehnologije radimo kozmetiku pod geslom 'Nema tajni, samo Priroda'. Ulola vjeruje da za zdrav život i zdravu njegu kože nema tajni, jer nam je za sve zdravlje potrebno već dala Majka Priroda. Ulolini prirodni sastojci koje unosimo kroz kožu, pozitivno utječu na zdravlje i duh cijelog organizma. Ulola, na sanskrtu znači veliki val, što simbolizira pravu, nepobjedivu snagu prirode", kazao nam je Ante Buljan koji je u tvrtki zadužen za prodaju i logistiku.

Među ostalim otkrio nam je i što smatra najvećim uspjehom tvrtke. "Osim našeg poslovnog uspjeha u smislu da uspijevamo proizvoditi i prodavati hrvatski proizvod u današnjoj ekonomiji koja je bazirana na trgovini, uspjeh je i pozitivan feedback ljudi koji nam pišu i koje susrećemo, a probali su naše proizvode i s oduševljenjem nam pričaju o njima. To nas doista veseli i daje dodatnu snagu i vjeru da ovo što radimo ima smisla i potencijala", ističe Buljan.

Zanimalo nas je i kakvi njegovi dojmovi s prvog susreta s Blagusom i Jelićem. "Dojmovi su naravno pozitivni u smislu da vidim da nam njihova stručnost može pomoći u ostvarivanju naših ciljeva kroz rješavanje stvarnih problema u poslovanju. Naime čovjek se prema svojem 'djetetu' ne odnosi objektivno te je svaki savjet od nepristranih stručnjaka dobro došao", zaključuje Ante Buljan.

Komentirajte prvi

New Report

Close