Njihova peciva završila su i u Rusiji

Autor: Tomislav Hrastovčak , 14. studeni 2013. u 16:45
Ilustracija / Thinkstock

Predstavljamo polufinaliste Poslovanja na kvadrat: Upoznajte tvrtku Delicia d.o.o.

Deset polufinalista projekta Poslovanje na kvadrat obavilo je razgovore s našim savjetnicima Goranom Blagusom i Filipom Jelićem, a u tijeku je izbor četiri kandidata koji će ući u samo finale. Narednih dana u seriji članaka ćemo ukratko predstaviti svakog pojedinog polufinalista.

U današnjem tekstu predstavljamo tvrtku Delicia d.o.o. iz Buzeta, koja se bavi proizvodnjom specijalnih peciva. Više o tvrtki rekao nam je njen direktor Dražen Horvat.

"Delicia je mali specijalizirani proizvođač funkcionalne hrane i to čajnih peciva s pozitivnim nutritivnim svojstvima. Nastojimo proizvesti originalne proizvode od najkvalitetnijih i najprirodnijih namirnica koje možemo nabaviti. Većina proizvoda ne sadrži šećer, ali su bogati vlaknima iz raznih žitarica, a u dućanima se uvijek nalaze na polici zdrave hrane", kaže Horvat.

"Najveći uspjeh nam je što smo u segmentu čajnih peciva bez šećera od 2008. godine najprodavaniji brand u Hrvatskoj, a upravo radimo na tome i u Rusiji gdje smo prisutni od ove godine", dodaje direktor Delicije.

Upitali smo ga i kakav njegov dojam prvog sastanka s Blagusom i Jelićem. "Moj je dojam da bi našoj maloj tvrtki pomoć takvih stručnjaka jako dobro došla. Iako je to bio informativan sastanak, već prvi kontakt je bio vrlo konstruktivan i vjerujem da bi uz pomoć takvih stručnjaka mogli unaprijediti poslovanje", zaključuje Dražen Horvat.

Komentirajte prvi

New Report

Close