Njihova specijalnost je izrada proizvoda za vjenčanje

Autor: Tomislav Hrastovčak , 13. studeni 2013. u 17:05
Ilustracija / Thinkstock

Predstavljamo polufinaliste Poslovanja na kvadrat: Upoznajte tvrtku Bugigraf d.o.o.

Deset polufinalista projekta Poslovanje na kvadrat obavilo je razgovore s našim savjetnicima Goranom Blagusom i Filipom Jelićem, a u tijeku je izbor četiri kandidata koji će ući u samo finale. Narednih dana u seriji članaka ćemo ukratko predstaviti svakog pojedinog polufinalista.

U nastavku predstavljamo tvrtku Bugigraf d.o.o., specijaliziranu za proizvode vezane za vjenčanje, s naglaskom na papirnati dio.

"Bugigraf d.o.o. sa sjedištem iz Zagreba bavi se izradom proizvoda od specijalnih kartona i tehnika tiska. Od početka poslovanja pa do današnjeg dana uveseljavamo mlade i zaljubljene koji su se odlučili vjenčati izradom pozivnica i zahvalnica za vjenčanje te svega potrebnog od papira i kartona. Specijalnim tehnikama tiska i kartona izrađujemo i druge proizvode kao što su razne kutije i kutijice, posjetnice, kuverte, memorandumi te letci koji su sasvim drugačiji od ostalih proizvoda na tržištu", kazao nam je direktor i vlasnik tvrtke Tomislav Bugarin.

Kao svoj najveći uspjeh dosad Bugarin ističe 20 godina poslovanja bez gubitaka i poreznog duga, ali i znanje koje je prikupio u radu s mladim ljudima i mladencima.

Bugarin nam je među ostalim otkrio i svoje dojmove o Blagusu i Jeliću nakon zajedničkog susreta. "Bila bi mi čast surađivati s takvim stručnjacima, mladim ljudima, koji imaju pregršt znanja i volje te sposobnost koju su već dokazali kao učitelji i kao uspješni poduzetnici puni ideja i inovacija. Već na samom intervjuu ukazali su na neke moje greške i propuste za koje nisam znao 20 godina", tvrdi vlasnik Bugigrafa.

Komentirajte prvi

New Report

Close