Nagrada za Colliers

Autor: Poslovni dnevnik , 07. studeni 2016. u 21:59
Vedrana Likan/Ž. B./PIXSELL

Radi se o jednoj od najcjenjenijih nagrada u industriji nekretnina u Europi.

Colliers International, Hrvatska dobitnik je 5 zvjezdica – najvišeg ranga nagrade za pružanje najbolje konzultantske usluge u segmentu komercijalnih nekretnina u RH u organizaciji The Europe Property Award.

Radi se o jednoj od najcjenjenijih nagrada u industriji nekretnina u Europi, zbog čega je ovo izuzetan uspjeh za hrvatske konzultante. Nagrada je Colliersu dodijeljena na večeri u Londonu. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Odlična tvrtka koja vam napiše sve o svemu, a ne kaže vam ništa. i onda to još masno naplati da potvrdi svoj status. Rade poslove samo zato jer ih uvjetuju određene banke i revizori, baš kao i sve u ovoj državi.
Inače, nemjau uopće neovisnog stručnog čovjeka koji poznate nekretnine i tržište nekretnina. Imaju samo mlade, potrošne, ušminkane i umišljenje laste koje prolijeću kroz posao i svijet.
Procjenu nekretnina rade isključivo kao ekenomsku analizu poslovanja određene branše ili struke, a uopće ne obraćaju dužnu pažnju nekretnini u smislu NEKRETNINE! provjerite njihove procjene i iznose procjena zadnjih 10-tak godina pa će te vidjeti samo kako su klasični prodavači magle, samo prate trendove i manipulacija banaka, investicijskih fondova i velikih investitora. Daju ogromne procjene u startu dok se ne pokrene nešto, novce pokupe manipulatori i takozvani manageri, a onda goove zgrade ostavljaju budalama koje na kraju polako ali sigurno propadaju jer nisu niti znali što su kupili ili preuzeli dok nisu prošli par godina kada krenu problemi sa zakupcima i zakupninama. Sve odjednom krene nizbrdo, pa onda spašavaj se tko može. NE NASJEDAJTE na njihove procjene, one su samo dio velikosvjetske predstave da se netko prevari.
kao i zlatne kune, sami sebi plaćaju promociju i dodjeljuju nagrade….
Otvorite oči narode!

New Report

Close