GALERIJA: Puntijar otvorio novi hotel, a u njemu ženinu zubnu ordinaciju

Autor: Marija Crnjak , 17. srpanj 2013. u 16:36
Zlatko Puntijar; Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je u srijedu obiteljski hotel Puntijar čiji je vlasnik zagrebački ugostitelj Zlatko Puntijar.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je u srijedu obiteljski hotel Puntijar čiji je vlasnik  zagrebački ugostitelj Zlatko Puntijar.

Otvorenje hotela ujedno je i obilježavanje 175. godišnjice obiteljske ugostiteljske tradicije. Hotel se nalazi na Gračanskoj cesti u Zagrebu, ima 31 sobu te tri apartmana, a od dodatnih sadržaja hotel ima kavanu, sobu za sastanke i teretanu.

S obzirom da je supruga zlatka Puntijara dr. Andreja Puntijar stomatolog, u sklopu hotela je i ordinacija dentalne medicine, tako da se obitelj osim ugostiteljstvom i hotelijerstvom ubuduće kani baviti i zdravstvenim turizmom. Puntijar na današnjoj konferenciji za novinare nije želio otkriti kolika je visina investicije u hotel koji je uređen u muzejskom stilu, uz 700 umjetničkih slika i antiknog namještaja koji je restauriran. Puntijar kaže da je najveći dio inventara obiteljsko vlasništvo.

Doznaje se ipak da je riječ o investiciji višoj od milijun eura, a pokrivena je kreditom Sberbanke. Sredstva HBOR-a Puntijar u ovoj investiciji navodno nije koristio. 

Hotel je otvoren od  17. srpnja i do tada nije primao nikakve rezervacije. Puntijar kaže da nije želio stavljati na tržište hotel prije nego što ga i formalno otvori. Novinarima nije želio pojasniti ni kakvim se gostima hotel nada – jesu li to poslovni ljudi ili odmorišni gosti.

Jedna od zanimljivih stvari je da namještaj u hotelu predstavlja razna povijesna razdoblja Hrvatske, sobe su bodile imena po raznim genarcijama obitelji Puntijar, svecima, a u igri su i stara hrvatska imena Tuga i Buga, zatim imena hrvatskljih kneževa i kraljeva. U prizemlju je predstavljen Zagreb. 

 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close