FOTO: Prekrasna kuća na 4 etaže koje se kaskadno spuštaju, ima i vlastiti bazen

Autor: Poslovni.hr , 29. srpanj 2018. u 13:30
FOTO: OPERETA

Urbana obiteljska kuća smjestila se u podsljemenskoj zoni, u Gračanima, nedaleko svih gradskih zbivanja, a ipak zaklonjena od gradske vreve.

U suradnji s agencijom Opereta donosimo vam Nekretninu tjedna. Riječ je o urbanoj obiteljskoj kući. Prostire se na 360 m2, a smještena je na parceli površine cca. 1100 m2 na južnoj padini Medvednice.

Proteže se na 4 etaže koje se međusobno izmiču i kaskadno spuštaju prema jugu. Funkcionalna organizacija kuće jednostavna je s ulaznim prostorom, prostranim dnevnim boravkom i kuhinjom, 3 spavaonice sa zajedničkom kupaonicom, bazenom i wellnessom te glavnom spavaonicom s vlastitom kupaonicom i garderobama. Kući se pristupa u suterenu kroz ostakljeni vjetrobran u donju zonu dnevnog boravka s posebnim pošljunčanim unutarnjim vrtom uz kojeg se uspinje moderno čelično stubište u gornju zonu dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje. Projektanti su uložili veliki trud kako bi se omogućilo komforno korištenje kuće u pogledu visoke energetske učinkovitosti, dimenzioniranja prostorija, kvalitete primijenjenih materijala i korištene tehnologije u kući.

https://www.opereta.hr/nekretnina/i15277-kuca-zagreb-gracani-gracanska-cesta-360-00m2/

Cijena: 980.000 EUR

Lokacija: Gračani

Tip objekta: Samostojeća kuća

Površina: 360 m2

Površina parcele: 1.100 m2

Godina gradnje: 2017

EC: A

Komentari (1)
Pogledajte sve

Boro skupo, za te novce dobijem ovakvu kuću

New Report

Close