Dalmatinci preuzeli rizik, namignuli bankarici, sagradili kuću s bazenom, pa je iznajmljuju i za 5.000 eura

Autor: Poslovni.hr , 04. veljača 2013. u 12:24
Thinkstock

“Zadovoljna sam, kako ne bih bila, tek sam počela s iznajmljivanjem, ali već mi je sada jasno da je ovo budućnost”.

Slobodna Dalmacija objavila je tekst o obiteljima koje su sigurnu financijsku budućnost odlučile sagraditi na temeljima kuće za odmor s bazenom i, kako sada stvari stoje, piše 'Slobodna', nisu pogriješili.

"Dapače. Stanje u tom turističkom segmentu iz dobroga ide prema boljemu, a na obzoru se već i odlično ukazuje", piše list.

"Našim sugovornicima ona je svijetla. Preuzeli su rizik, zagrabili u džep, namignuli osobnoj bankarici i, evo ih sada, svi redom s prstom u uhu razgovaraju za 'Slobodnu'", stoji u tekstu. "Dalmacija, kada su kuće s bazenima u pitanju, debelo zaostaje za Istrom. Jakovčić navodno pukne od smijeha kad čuje da bi i Dalmatinci nešto na tome polju radili. Ušminkane štancije, međutim, pomalo su već i zagušile rajski poluotok, pa se i imućni stranci, siti fotografiranja s nasmiješenim boškarinima, sve više okreću divljini Dalmacije. Poglavito njezine Zagore", navodi list, donoseći reakciju jedne od vlasnica kuće za odmor s bazenom: "Zadovoljna sam, kako ne bih bila, tek sam počela s iznajmljivanjem, ali već mi je sada jasno da je ovo budućnost".

Cijena tjednoga najma varira. U špici sezone kuće za odmor (dakle, nije riječ o apartmanima) s bazenom mogu se u Dalmaciji iznajmiti već za 1200 eura po tjednu, ali i za 5000 eura. Svaki vlasnik nudi svoje, ali ima i svoju poslovnu filozofiju, piše Slobodna Dalmacija.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Bazeni na moru su glupost, isto kao i golf tereni, idiotizam.

Koja primitivna spika ovo s namigivanjem! Ja se skidam pred svojom brkatom bankarkom i neće mi financirat genijalnu ideju,a nekakvo šugavo rentijerstvo odmah ima prolaz….[emo_smijeh]

Kolega u RH je skoro sve zaheb , korupcija i lopovluk!

Imaju građevinsku dozvolu i uporabnu………zakup struje zbog klima uređaja i
bazenske tehnike, Elektra im je odobrila…..priključci su izvedeni propisno
i ucrtani u mrežu,, a vanjske telefonske instalacije propisno izvedene…..
Takodjer, odvodnja kanalizacije u pročistivače je riješena….
Znači, sve je a-testirano i po zakonu.

New Report

Close