Apartmani Medena bez obvezujućih ponuda

Autor: Poslovni.hr/Hina , 10. veljača 2015. u 13:41
Arhivska fotografija: Ivana Ivanović / Pixsell

Apartmani Medena jedna su od desetak turističkih tvrtki u većinskom državnom vlasništvu.

Uprava ugostiteljsko-turističke tvrtke Apartmani Medena iz Segeta Donjeg kod Trogira izvjestila je putem Zagrebačke burze da je u utorak otvorena jedina pristigla ponuda na javni poziv za iskazivanje interesa za strateško partnerstvo Apartmanima Medena, no preglednom je ustanovljeno da nije obvezujuća.

"Pregledom ponude ustanovljeno je da ista nije obvezujuća, s obzirom da nije dostavljeno jamstvo za ozbiljnost ponude kao ni ostali traženi instrumenti osiguranja", navodi se u objavi te tvrtke na Burzi.

Javni poziv za iskazivanje interesa za strateško partnerstvo u dioničkom društvu Apartmani Medena objavljen je 12. prosinca prošle godine s rokom do 12. siječnja za pisma interesa odnosno do 9. veljače za obvezujuće ponude.

U objavi na Burzi iz te tvrtke na navode tko je dostavio i koliko pisama interesa niti tko je poslao tu jedinu ponudu koju su ocijenili neobvezujućom, kao ni što sada slijedi, novi javni poziv ili drugo.

Apartmani Medena jedna su od desetak turističkih tvrtki u većinskom državnom vlasništvu (oko 80 posto dionica) za koju je u zadnjih desetak godina više puta bezuspješno tražen investitor za kupnju, privatizaciju i slično.

Komentirajte prvi

New Report

Close