Poznati televizijski chef putuje u Indiju gdje će s bolivudskim zvijezdama osmišljavati nova jela

Autor: Marta Duić , 02. kolovoz 2018. u 21:59
Gary Mehigan (desno) predstavit će istaknute indijske kuhare

Ovo je pravi homage indijskoj kuhinji i novim specijalitetima koje Gary inspiriran Indijom priprema.

Australski kuhar Gary Mehigan definitivno zna što je dobra hrana, a svoje male tajne uvijek rado dijeli s gledateljima.

U novom kulinarskom serijalu 'Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom' koji započinje s prikazivanjem 2. kolovoza u 13 sati na kanalu 24kitchen, Gary putuje u daleku Indiju te usput kuha inovativna jela. Ovo je pravi homage indijskoj kuhinji i novim specijalitetima koje Gary inspiriran Indijom priprema – na svoj način. Uz svoj prepoznatljiv i duhovit pristup kuhanju, Gary posjećuje neke od najboljih restorana u Mumbaiju i Delhiju.

Osim toga, Gary će kombinirajući okuse različitih kultura u svojim jelima, naučiti sve o sastojcima suvremene indijske kuhinje. Upoznat će i neke od istaknutih indijskih kuhara, uključujući Atula Kochara, Ranveera Brara i Thomasa Zachariasa te će s njima pripremiti mnoga ukusna jela. Svaka nova epizoda serijala 'Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom' završava njegovim povratkom u kuhinju gdje osmišljava nova jela koja gledatelji i sami mogu pripremiti kod kuće.

Svako novo jelo nadahnuto je ljudima koje je upoznao i mjestima koje je posjetio. U goste će mu doći mjesni kuhari, poznate ličnosti, pa čak i bolivudske zvijezde da svi zajedno uživaju u novim specijalitetima. Iako je Gary Mehigan rođen u Engleskoj te se tamo i školovao, ipak se odselio u Australiju te svoju karijeru započeo u najboljim melburnškim restoranima. Danas je član žirija u popularnoj kulinarskoj emisiji MasterChef Australia, a i otvorio je vlastiti restoran gdje uvijek rado ugošćuje prave gurmane.

Komentirajte prvi

New Report

Close