Konferencija ‘Umijeće vođenja – uspješni timovi’

Autor: Objava za medije , 09. svibanj 2018. u 13:52
FOTO: Press

Od vrsnih lidera iz područja sporta, biznisa i umjetnosti naučite kako uspješno voditi vlastite timove.

Stručnjaci na konferenciji Partus akademije govore o ključnim izazovima upravljanja timovima i tajnama postizanja uspješnih rezultata.

Partus akademija i partneri organiziraju konferenciju „Umijeće vođenja – uspješni timovi“ . Cjelodnevna konferencija održat će se 7. lipnja 2018. u kongresnom centru Forum u Zagrebu. Nastavak je to lanjske uspješnice s još zanimljivijim temama  i panelistima, a kako kažu sami organizatori fokus je na najnovijim tehnikama i alatima liderstva poput  New Code Leadership TM  modela vođenja, koji pomaže liderima u ostvarenju vrhunskih rezultata.

Dolazak su najavili brojni panelisti, među kojima, trofejni košarkaški trener Mirko Novosel, Miroslav Ćiro Blažević, Mani Gotovac, voditelji timova u DM-u, Philipu Morrisu i Logitechu, a o odgovornosti svakog pojedinog člana tima za uspjeh govorit će predstavnici glazbenog svijeta Hus iz Parnog Valjka te članovi benda Psihomodo Pop.  Prilika je to za učenje o načelima postizanja dugoročnog uspjeha, motivaciju i inspiraciju i pozivaju na prijavu putem www.partus-akademija.com .

Komentirajte prvi

New Report

Close